Γι αυτήν τη Mercedes SLS AMG Black Series θα χρειαστεί να πουλήσετε το σπίτι σας (photos-video)


Αυτή η Mercedes SLS AMG Black Series είναι ιδανική για το γκαράζ κάθε συλλέκτη, αφού έχει μόλις 4.180 km στο κοντέρ.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: BRING A TRAILER
  • 9/12/2023

Πριν τον ερχομό της Chevrolet Corvette Z06, η Mercedes SLS AMG Black Series ήταν το μοντέλο παραγωγής με τον πιο ισχυρό ατμοσφαιρικό κινητήρα V8. Ο οκτακύλινδρος κινητήρας των 6,2 L αποδίδει 622 ίππους και 634 Nm ροπής και συνοδεύεται από ένα κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με 7 σχέσεις, το οποίο μεταδίδει την ισχύ στους πίσω τροχούς.

Παρόλο που η SLS AMG Black Series δε φέρει την υπερμεγέθη πίσω αεροτομή της AMG GT Black Series, δεν υστερεί στην εμφάνιση. Η συγκεκριμένη μονάδα του 2014, που είναι διαθέσιμη μέσω του Bring A Trailer, είναι βαμμένη σε απόχρωση Obsidian Black Metallic κι έχει εξοπλιστεί με τροχούς διαμέτρου 19 και 20 ιντσών σε μαύρο και ασημί χρώμα.

Έχει διανύσει μόλις 4.180 km κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που το μοντέλο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Αυτό ισχύει τόσο για το εξωτερικό, όσο και για το εσωτερικό, του οποίου οι επιφάνειες από μαύρο δέρμα κι ύφασμα Alcantara είναι σχεδόν άθικτες.

Σύμφωνα με την αγγελία, το όχημα έχει ταξιδέψει σε αρκετές πολιτείες των ΗΠΑ, έχοντας περάσει από την Καλιφόρνια, τη Μοντάνα, το Μιζούρι, το Κάνσας, τη Φλόριντα, το Νιου Τζέρσει, το Κονέκτικατ και την Αριζόνα.

Το πανέμορφο όχημα με τις gullwing πόρτες και την πίσω αεροτομή από ανθρακόνημα θα είναι διαθέσιμο μέσω του Bring A Trailer μέχρι τη Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου, με την υψηλότερη προσφορά να ανέρχεται αυτή τη στιγμή στα 500.000 δολάρια, δηλαδή 464.100 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μία από τις 25 Mercedes-AMG GT Black Series βγαίνει στο «σφυρί» και οι συλλέκτες τρίβουν τα χέρια τους

Η Mercedes-AMG GT Black Series φτάνει τους 1051 ίππους χάρη στη RENNtech

Μάχη Shelby GT500 εναντίον AMG SLS Black Series (video)