Γιατί καθυστερεί το λανσάρισμα της Alfa Romeo Tonale


Το νέο crossover αναμένεται να αποτελέσει βασικό στυλοβάτη της Μιλανέζικης φίρμας βρίσκεται στην τελική ευθεία, ξεπερνώντας τις όποιες δυσκολίες.

  • 8/5/2021

Με την Alfa Romeo Giulietta να ολοκληρώνει την καριέρα της έπειτα από 11 χρόνια παρουσίας, κάτι για το οποίο από πέρσι είχε προϊδεάσει ο υπεύθυνος προϊόντων Fabio Migliavacca, ο δρόμος για την Tonale ανοίγει διάπλατα προκειμένου να αποτελέσει το best seller των Ιταλών.

Ωστόσο, η παρουσίαση του πολλά υποσχόμενου crossover έχει καθυστερήσει, με τις φήμες να επικεντρώνονται στο γεγονός ότι ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Alfa Romeo, Jean-Philippe Imparato,  να επιδιώκει την καλύτερη δυνατή απόδοση του συστήματος PHEV της Tonale. Αυτός είναι ο βασικός λόγος της καθυστέρησης του ιταλικού μοντέλου, το οποίο βάσει προγραμματισμού θα έπρεπε να βρισκόταν ήδη στις εκθέσεις.

Η Tonale θα τοποθετηθεί κάτω από τα μεγαλύτερα μοντέλα Giulia και Stelvio και γίνεται αντιληπτό πώς θα δραστηριοποιηθεί σε μια κατηγορία με έντονο ανταγωνισμό, όπου η απόδοση τους συστήματος plug-in Hybrid κάθε άλλο παρά λεπτομέρεια μπορεί να θεωρηθεί.

 Εξάλλου, ο όμιλος Stellantis είναι δεδομένο πώς μπορεί να προσφέρει στην Alfa Romeo πρόσβαση σε state of the art τεχνολογίες, που μπορούν να προσαρμοστούν στο DNA της Μιλανέζικης φίρμας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατασκευάζοντας την πρώτη Alfa Romeo Tonale

H Alfa Romeo Tonale όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Ακολουθήστε το Car Αnd Driver στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τον κόσμο του αυτοκινήτου.