H BMW δείχνει για πρώτη φορά τη M3 Touring σε video


To πολυαναμενόμενο station wagon εμφανίζεται να κινείται... σβέλτα μέσα στο χιονισμένο τοπίο. 

  • 9/3/2022

Μετά από αρκετή σκέψη και εν μέσω πολλών ενδοιασμών που διήρκησαν αρκετούς μήνες, η BMW αποφάσισε τελικά να προχωρήσει στην δημιουργία μίας M3 Touring, όπου η επίσημη παρουσίασή της αναμένεται να γίνει μέσα στο καλοκαίρι.

Το εντελώς παράδοξο είναι πως αν και η μεγάλη ζήτηση για το συγκεκριμένο μοντέλο προερχόταν από την αμερικανική αγορά, οι Γερμανοί αποφάσισαν τελικά να το διαθέσουν αποκλειστικά στην Ευρώπη.

Ήδη από τις αρχές του έτους του αυτοκίνητο βρίσκεται στη Βόρεια Ευρώπη και συγκεκριμένα στο οδικό δίκτυο της Σουηδίας όπου υποβάλλεται σε αλλεπάλληλα tests ώστε να διορθωθούν οι όποιες «παραφωνίες» και να παρουσιαστεί 100% έτοιμο στο κοινό που αδημονεί για την απόκτησή του.

Μάλιστα στο τέλος Ιανουαρίου, σε μία από τις εξορμήσεις τους, πιάστηκε από τον φωτογραφικό φακό και έτσι είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μια πρώτη γεύση από όσα θα δούμε σε λίγους μήνες, αποκαλύπτοντας και το εσωτερικό της!

Αυτή τη φορά όμως η BMW εμφανίστηκε πιο… γενναιόδωρη και μας χάρισε ένα εντυπωσιακό video το οποίο δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube και αποκαλύπτει το επερχόμενο station wagon, με μπόλικο καμουφλάζ, να κινείται εντυπωσιακά στο χιονισμένο σκανδιναβικό τοπίο.

Θυμίζουμε πως η κορυφαία και πιο ισχυρή Competition έκδοση της M3 Touring θα φορέσει τον 3λιτρο 6κύλινδρο με τα διπλά τούρμπο και θα έχει απόδοση 503 PS, με τη δύναμη να περνά σε όλους τους τροχούς μέσω του 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου. H μικτή κατανάλωση καυσίμου να αναμένεται να φτάνει περίπου τα 10 L. /100km.

Δείτε τo video…