H φρεσκαρισμένη Alfa Romeo Giulia κάνει βόλτες στους δρόμους του Μιλάνου (photos)


H στιγμή που οι Ιταλοί θα κάνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του facelift, δείχνει να είναι πιο κοντά από ποτέ.

  • 5/4/2022

Λίγες μόλις ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια των εκδόσεων “Estrema” για τις Stelvio και Giulia, το πολυαναμένομενο facelift της δεύτερης έκανε για ακόμα μία φορά την εμφάνισή του. Σε αυτή την περίπτωση το φρεσκαρισμένο sedan πιάστηκε να κάνει βόλτες στους δρόμους του Μιλάνου, σε κοντινή απόσταση από την έδρα της εταιρείας και ο κατασκοπευτικός φακός του Gabetz Spy Unit δεν έχασε την ευκαιρία να το αποθανατίσει.

Πρόσφατα από τον ίδιο φωτογραφικό φακό είχαμε δει καρέ με τα νέα μοντέλα της Giulia και Stelvio να μεταφέρονται πάνω σε φορτηγό, παίρνοντας μια πρώτη ιδέα.

Στο νέο σετ των κατασκοπευτικών φωτογραφιών αυτό που μπορούμε να διακρίνουμε είναι το ανανεωμένο σχήμα “V” της γρίλιας, η οποία έχει ενσωματώσει χρωμιωμένες λεπτομέρειες που "τρέχουν" και σε ένα μικρό κομμάτι της επιφάνειας των αεραγωγών.

Τα μπροστινά φωτιστικά σώματα ήταν και σε αυτή την περίπτωση καλυμμένα με καμουφλάζ ωστόσο σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε το facelift προβλέπει την αντικατάστασή τους με προβολείς Matrix LED.

Γνωστό έχει γίνει επίσης, από φωτογραφίες που διέρρευσαν μέσα από το εργοστάσιο, ότι ο πίνακας οργάνων με τις κλασικές κάθετες βελόνες θα δώσει τη θέση του σε έναν νέο ψηφιακό, ενώ και στο κέντρο της κονσόλας θα ενσωματωθεί νέα ψηφιακή οθόνη που θα ενσωματώσει το σύστημα πολυμέσων “Uconnect 5”.

Παρεμβάσεις θα υπάρξουν και στο κομμάτι των κινητήρων με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η έκδοση του 2λιτρου τετρακίλυνδρου κινητήρα θα συνδυαστεί με ένα ήπιο υβριδικό σύστημα που διαθέτει μπαταρία 48V. Παρεμβάσεις ακούγεται ότι θα δεχθεί και η έκδοση Diesel ώστε να αυξήσει οριακά τις επιδόσεις της.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση για την ημερομηνία που θα αποκαλυφτεί το μοντέλο. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως αυτό μπορεί να συμβεί αρκετά σύντομα ώστε η Alfa Romeo να ξεκινήσει να στέλνει αυτοκίνητα στις αντιπροσωπείες μέσα στο Φθινόπωρο.

Πηγή: Facebook/ Gabetz Spy Unit