Η Lamborghini Urus φοράει τα καλά της κι αντιγράφει την Lanzador για χάρη ενός CGI expert (photos)


Ένας σχεδιαστής ψηφιακών αυτοκινήτων φαντάστηκε πώς θα μπορούσε να είναι η Lamborghini Urus αν δανειζόταν στοιχεία από την Lanzador.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: Kleber Silva - Instagram
  • 2/9/2023

Η Lamborghini βρίσκεται αδιαμφισβήτητα σε ένα εξαιρετικό σερί εξωπραγματικών οικονομικών επιδόσεων. Εδώ και περίπου 4 χρόνια, η αυτοκινητοβιομηχανία από τη Sant'Agata Bolognese καταγράφει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, όσον αφορά τόσο στις πωλήσεις, όσο και στα έσοδα. Για ακόμη μία φορά, οι Ιταλοί κατάφεραν να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους το πρώτο μισό του 2023, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο.

Ολόκληρη η γκάμα της Lamborghini βρίσκεται αυτή τη στιγμή εκτός αποθέματος, αφού όλες οι μονάδες της Huracan έχουν ήδη λογοδοτηθεί στους ιδιοκτήτες τους, πριν καν κατασκευαστούν, ενώ η παραγωγή της Revuelto αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα.

Εκτός αυτού, οι πωλήσεις της Urus πηγαίνουν επίσης εξαιρετικά, με τις εκδόσεις Performante και Urus S να κάνουν θραύση.

Ακολουθώντας το ρεύμα της εποχής, η Lamborghini ετοιμάζεται να τραβήξει το κάλυμμα από το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό όχημα το 2028, το οποίο θα προκύψει από την Lanzador, το ηλεκτρικό concept που αποκάλυψε πριν λίγο καιρό στο Monterey Car Week στην Καλιφόρνια. Πρόκειται για ένα δίθυρο coupe GT με στοιχεία από SUV -αναφερόμαστε στην απόσταση του πατώματος από το έδαφος- το οποίο δεν απειλεί κι ούτε «συμπίπτει» στυλιστικά με κάποιο άλλο μοντέλο της γκάμας.

Τώρα, ο γνωστός ειδικός στα CGI και σχεδιαστής ψηφιακών αυτοκινήτων, Kleber Silva (@kdesignag στο Instagram), φαντάζεται πώς θα ήταν η Lamborghini Urus εάν «έκλεβε» στοιχεία από την Lanzador. Ο Βραζιλιάνος έδωσε στην Urus ένα καλό facelift, προσφέροντάς της πιο επιθετικά χαρακτηριστικά, εμπνευσμένος από την ολοκαίνουργια Lanzador.