Η πρώτη επίσημη φωτογραφία για το 2019 Opel Corsa


Το εντελώς νέο Corsa αναμένεται μετά το καλοκαίρι και η Opel προχώρησε έστω και με το σταγονόμετρο στις αποκαλύψεις: την δημοσιοποίηση της πρώτη επίσημης φωτογραφίας...

  • 8/2/2019

 H Opel αρχίζει να αποκαλύπτει σιγά-σιγά τη μορφή που θα έχει το νέο Corsa που αναμένεται μετά το τέλος του καλοκαιριού. Η έκτη γενιά του δημοφιλούς γερμανικού μοντέλου θα διακρίνεται για το πιο δυναμικό ντιζάιν, αν κρίνουμε από τις φωτό που είχουν δει προσφάτως το φώς τη δημοσιότητας και φαίνεται να είναι πολύ κοντά στην τελική εκδοχή του Corsa, έχοντας υπόψη τη φωτογραφία των φωτιστικών σωμάτων που δημοσίευσε η Opel.

Καθόλα τυχαία η επιλογή, καθόσον, διάχυτη είναι η προσπάθεια να αποδοθεί ένας πιο high tech χαρακτήρας στη νέα γενιά, αρχής γενομένης με τα εμπρός φωτιστικά με  προβολείς InteliLux (είχαν πρωτοπαρουσιαστεί στο Astra) και τεχνολογίας Matrix LED.

Να σημειώσουμε πώς το νέο Corsa αποτελεί προϊόν κοινής εξέλιξης με τον όμιλο PSA, στον οποίο και ανήκει η γερμανική εταιρεία, καθώς θα βασίζεται στην πλατφόρμα CMP του γαλλικού ομίλου στο οποίο θα αδράζεται και το επερχόμενο Peugeot 208.

Οι πληροφορίες που έχουν δει μέχρι στιγμής το φώς της δημοσιότητας αναφέρουν πώς θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά με 5-θυρο αμάξωμα διαστάσεων παραπλήσιων με το σημερινό, όπως και ό,τι θα εξοπλίζεται με τους τρικύλινδρους Puretech των Γάλλων, ενώ το 2020 αναμένεται και η ηλεκτροκίνητη έκδοση.