Η πρώτη teaser εικόνα του εσωτερικού της νέας Skoda Slavia!


Η Skoda έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα την πρώτη teaser εικόνα από το εσωτερικό της νέας Slavia, του νέου της compact sedan για την ινδική αγορά που θα αντικαταστήσει το Rapid.

  • 9/11/2021

Λίγες μόλις μέρες μετά την δημοσίευση των πρώτων δύο σκίτσων που μας δείχνουν το σχεδιασμό της νέας Slavia, η τσέχικη εταιρεία δημοσίευσε και την πρώτη teaser εικόνα από το εσωτερικό του νέου της μοντέλου.

Η καμπίνα της νέας Slavia δείχνει οικεία και μας θυμίζει φυσικά την νέα Fabia. Η εικόνα είναι σχεδόν πανομοιότυπη, από το τιμόνι των δύο ακτίνων, την κεντρική κονσόλα με την οθόνη του συστήματος infotainment, μέχρι και τα χάλκινα διακοσμητικά στο ταμπλό και τους αεραγωγούς.

Η Skoda  όπως είδαμε από τα πρώτα σκίτσα του εξωτερικού, έδωσε στη νέα Slavia  το νέο σχεδιαστικό πρόσωπο της φίρμας με τον μπροστινό προφυλακτήρα και τη μάσκα να μοιάζει αρκετά με την ολοκαίνουρια Fabia, ενώ το προφίλ και οι πλαϊνές γραμμές χαμηλώνουν προς τα πίσω και ακολουθούν το στιλ της μεγαλύτερης Octavia.

Τεχνικά, η Slavia θα βασίζεται στην πλατφόρμα MQB-A0-IN που αναπτύχθηκε αποκλειστικά από τη Skoda  για την ινδική αγορά, με το 95% των εξαρτημάτων της να προέρχονται από την τοπική αγορά. Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει τον τρικύλινδρο 1.000άρη TSI απόδοσης 115 ίππων που θα συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων και τον ισχυρότερο τετρακύλινδρο 1.5 TSI απόδοσης 150 ίππων που θα προσφέρεται προαιρετικά με το 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο DSG.

Το μήκος της φτάνει τα 4.541 χιλιοστά, το πλάτος τα 1.752 και το ύψος τα 1.487 χιλιοστά, με το μεταξόνιο να είναι στα 2.651 χιλιοστά.

Το ντεμπούτο της Slavia θα πραγματοποιηθεί πριν από τα τέλη Νοεμβρίου. Αυτό θα είναι το δεύτερο μοντέλο εξελιγμένο για την Ινδία, μετά το Skoda Kushaq.