Η σύγχρονη Lamborghini Miura καίει καρδιές


Η Lamborghini κουβαλά μια τεράστια κληρονομιά που πολλοί θα ήθελαν να δουν να αναβιώνει. Ανάμεσα στα πλέον ιστορικά μοντέλα της ιταλικής φίρμας βρίσκεται και η περίφημη Miura, η σύγχρονη εκδοχή της οποία κλέβει τις εντυπώσεις.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: Alan Derosier
  • 3/12/2019

Τα σενάρια αναβίωσης της Lamborghini Miura έρχονται και παρέρχονται χωρίς να έχει υπάρξει μέχρι σήμερα επίσημη τοποθέτηση της ιταλικής φίρμας σχετικά με τη φημολογούμενη επιστροφή του εμβληματικού sportscar στη γραμμή παραγωγής της Sant’ Agata.

Αυτό βέβαια δεν αποτελεί ουσιαστικό εμπόδιο για εκείνους που εξακολουθούν να ονειρεύονται την αναβίωση της Lamborghini Miura και να αποτυπώνουν τους ευσεβείς πόθους τους σε ένα λευκό κομμάτι χαρτί.

Ανάμεσα σε αυτούς ανήκει και ο Alan Derosier, o οποίος θέλησε να μοιραστεί μαζί μας το ψηφιακό όραμά του για μια σύγχρονη και άκρως ανταγωνιστική Lamborghini Miura κερδίζοντας δικαιωματικά την προσοχή όλων. 

Σε κάθε περίπτωση, μια τέοια υλοποίηση θα έδινε την ευκαιρία στην Lamborghini να επεκταθεί σε κατηγορίες στις οποίες δεν δραστηριοποιείται σήμερα, κάνοντας πιο προσιτό το όνειρο απόκτησης ενός τετράτροχου που θα φέρει την υπογραφή της.

Η Urus, το πρώτο SUV στην ιστορία της Lamborghini, έκανε την αρχή η οποία οφείλει να έχει και την ανάλογη συνέχεια αν και εφόσον οι Ιταλοί έχουν πάρει την απόφαση να δείξουν σημάδια εξωστρέφειας και να διασφαλίσουν το μέλλον της φίρμας που τα τελευταία χρόνια απολαμβάνει τις πλάτες του VW Group.