Καλοτάξιδο! Αυτό είναι το νέο αυτοκίνητο του Γιώργου Πρίντεζη (photos)


Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού λίγο μετά το μεγάλο αντίο που είπε στα παρκέ αποφάσισε να προσθέσει ένα νέο αυτοκίνητο στο γκαράζ του. Ποιο μοντέλο διάλεξε;

  • 4/7/2022

Τις προηγούμενες εβδομάδες ο Γιώργος Πρίντεζης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα παρκέ μετά από μία λαμπρή πορεία, σκορπώντας θλίψη όχι μόνο στους Έλληνες αλλά και στους Ευρωπαίους φίλους του μπάσκετ.

To Nissasn GT-R που είχε στην κατοχή του ο Γιώργος Πρίντεζης. (Instagram//pripripri15)
To Nissasn GT-R που είχε στην κατοχή του ο Γιώργος Πρίντεζης. (Instagram//pripripri15)

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού δεν είχε κρύψει ποτέ την αγάπη του τα γρήγορα αυτοκίνητα ενώ από τα χέρια του έχουν περάσει μεταξύ πολλά γρήγορα μοντέλα, με το Nissan GT-R που το είχε "απογειώσει" στους 700 PS, να έχει φυσικά ξεχωριστή θέση.

Πλέον, εδώ και λίγες ημέρες το νέο αυτοκίνητο που βρίσκεται στο γκαράζ του «Πρι» δεν «καταπίνει» αμέτρητα λίτρα βενζίνης ούτε παράγει κάποιον τρομακτικό θόρυβο από τις εξατμίσεις του, όπως έκανε τουλάχιστον το ιαπωνικό «τέρας» το οποίο αποχωρίστηκε πριν από λίγα χρόνια.  

Και πως θα μπορούσε άλλωστε από τη στιγμή που ο πρώην μπασκετμπολίστας… ασπάστηκε την ηλεκτροκίνηση και απόκτησε ένα Tesla Model Y το οποίο και παρουσίασε στους φίλους του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

To ηλεκτρικό όχημα πέρασε στα χέρια του Πρίντεζη με leasing και έτσι ο οδηγός προχώρησε στο σχετικό ποστάρισμα για να προωθήσει την εταιρεία μέσω της οποίας το απόκτησε. Καλορίζικο!