Κατασκοπεία: Η νέα BMW M4 δείχνει τα δόντια της


Οι δοκιμές εξέλιξης της για την νέα BMW M4 συνεχίζονται πέριξ του Μονάχου και ο φωτογραφικός φακός του Car And Driver ήταν εκεί για να απαθανατίσει το βαυαρικό coupe με το βαρύ καμουφλάζ και τη διψασμένη για φρέσκο αέρα μάσκα.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: CAR AND DRIVER
  • 9/12/2019

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη νέα BMW M4 οι δοκιμές εξέλιξης της οποίας έχουν περάσει πλέον στο τελικό στάδιο, ενόψει και της πρεμιέρας του αυτοκινήτου τον προσεχή Μάρτιο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Παρά το βαρύ καμουφλάζ του υπό εξέλιξη πρωτότυπου που εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του Car And Driver στους δρόμους του Μονάχου, μπορεί κανείς να διακρίνει τις σχεδιαστικές ιδιαιτερότητες του αμαξώματος, όπως η εντυπωσιακή σε μέγεθος κεντρική εισαγωγή αέρα για την οποία έχουν γραφτεί πολλά και έχουν ειπωθεί ακόμα περισσότερα.

Η νέα BMW M4 θα εξοπλιστεί με τον διπλά υπερτροφοδοτούμενο εξακύλινδρο κινητήρα των 3,0 λίτρων, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του κάτω από τις μεταλλικές επιφάνειες των BMW X3 και Χ4 Μ.

H απόδοσή του θα υπερβαίνει τους 500 ίππους και θα συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη καθώς και με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα τετρακίνησης.

Για τους νοσταλγούς των πισωκίνητων προτάσεων της BMW, οι Βαυαροί πρόκειται να λανσάρουν σε δεύτερο χρόνο και μια έκδοση με κίνησης στους πίσω τροχούς καθώς και με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων.

Περισσότερα, όμως, για την νέα BMW M4 αναμένεται να γίνουν γνωστά εντός του 2020, όταν και θα πλησιάζει η ημέρα της παγκόσμιας πρώτης του πανίσχυρου βαυαρικού coupe.