Κατεστραμμένη BMW M3 αποκτά δεύτερη ευκαιρία στη ζωή (video)


Η συγκεκριμένη τρακαρισμένη BMW M3 επισκευάζεται εξ’ ολοκλήρου από Ρώσο τεχνικό σε 38 ώρες και είναι σε θέση να ξανακυκλοφορήσει κανονικά στο δρόμο.

  • 12/5/2021

Υπάρχει λόγος που τα τρακαρισμένα αυτοκίνητα, τα οποία έχουν υποστεί από ένα ποσοστό ζημιάς και πάνω, συνήθως «καταλήγουν» στα παλιοσίδερα και την ανακύκλωση. Ακόμα και αν επισκευαζόντουσαν η αντοχή του πλαισίου έχει μειωθεί σε σημαντικό βαθμό και σε ενδεχόμενη εμπλοκή τους σε επόμενο ατύχημα δεν θα είχαν την απόδοση που έπρεπε.

Τα πράγματα όμως στη Ρωσία (πιθανώς και αλλού) είναι κάπως διαφορετικά. Εκεί, αυτοκίνητα με σοβαρές ζημιές, όπως η εικονιζόμενη BMW M3, επιδιορθώνονται και ξαναβγαίνουν στο δρόμο κανονικότατα.

Ο YouTuber Arthur Tussik, γνωστός για την ικανότητά του να ξαναδίνει την ευκαιρία στη ζωή σε τρακαρισμένα αυτοκίνητα, κάνει την επισκευή της Μ3 να φαίνεται παιχνιδάκι, μέσα από το video που τράβηξε ο ίδιος.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει μεγάλο «θέμα» στο μπροστινό του τμήμα, μετά από ατύχημα που είχε λόγω υψηλής ταχύτητας. Και ενώ ίσως κάποιος θα νόμιζε πως ο μάστορας αυτός θα προσπαθούσε να φέρει τις ίδιες λαμαρίνες στη θέση τους, αυτός τις αφαιρεί εντελώς και προσθέτει νέες επιφάνειες από μέταλλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΥΤΗ ΕΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ BMW M3 COMPETITION

Αφού έχουν τοποθετηθεί όλα στη θέση τους και μέχρι να τελειώσει το video, το μόνο που έχει απομείνει είναι η βαφή. Ακόμα και αν πολλοί δεν θα εμπιστεύονταν ξανά αυτή την επισκευασμένη Μ3, είναι εντυπωσιακότατο να παρακολουθείς πως ένα αυτοκίνητο με τέτοιου μεγέθους ζημιά, αποκτά δεύτερη ευκαιρία για ζωή σε 38 ώρες μόλις!

Ακολουθήστε το Car Αnd Driver στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τον κόσμο του αυτοκινήτου.