Καθ' οδόν το νέο crossover της Fiat (photos)


Η Fiat teasάρει το επερχόμενο μοντέλο της το οποίο προορίζεται για να κυκλοφορήσει στην αγορά της Βραζιλίας. 

  • 22/7/2022

Το νέο μοντέλο της Fiat είναι κοντά στην παραγωγή και προορίζεται για τη Βραζιλία, ενώ πρόκειται για ένα Coupe-SUV που αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στη λατινοαμερικανική αγορά.

Μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα με το Fiat Pulse, το οποίο αποκαλύφθηκε πρόσφατα. Το νέο Fiat μοιάζει αρκετά με το 2018 Fiat Fastback και θα χρησιμοποιεί την MLA πλατφόρμα ενώ αναμένεται να «δανειστεί» τον κινητήρα του Pulse, είτε με τη χωρητικότητα του 1,0 λίτρου (130 PS) είτε με τον 1.7 lt (175 PS).

Πρόκειται για ένα όχημα μεσαίου μεγέθους, με μήκος 4.4 m και 1.7 m πλάτοςδιαστάσεις παρόμοιες με αυτές του Ford Bronco Sport, καθιστώντας το ιδανικό για μικρές οικογένειες που χρειάζονται επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Η Fiat δεν έχει κάνει ακόμα ξεκάθαρο το ενδεχόμενο της άφιξης της νέας πρότασης στην Ευρώπη ή σε άλλες αγορές, αλλά κάτι τέτοιο δε θα πρέπει να θεωρείται απίθανο. Για να μπορέσει όμως να συμβεί κάτι τέτοιο, τουλάχιστον όσον αφορά τον κινητήρα, θα πρέπει να... μπει στο παιχνίδι και ο ηλεκτρισμός ώστε να μπορέσει να συμβαδίσει με τα αυστηρά κριτήρια που ισχύουν στα μέρη μας,