Land Rover Defender Hard Top: O επαγγελματίας του είδους


Επαγγελματική έκδοση αποκτά το νέο Land Rover Defender απευθυνόμενο σε εκείνους που θα εκτιμήσουν την αριστοκρατική του καταγωγή αλλά και τις εκτεταμένες εκτός δρόμου δυνατότητές του.

  • 30/6/2020

Μια νέα έκδοση έρχεται να προστεθεί στη νεοσύστατη γκάμα του Land Rover Defender, στο οποίο δίνεται η δυνατότητα να απευθυνθεί σε ένα διαφορετικό κοινό, εκείνο των επαγγελματιών.

O λόγος για το Land Rover Defender Hard Top το οποίο αποτελεί την επαγγελματική εκδοχή ενός αυτοκινήτου που για μια ακόμα φορά καλείται να συνδυάσει την αριστοκρατική του καταγωγή με την ανθεκτικότητα και πρακτικότητα την οποία οφείλει να προσφέρει ένα πραγματικό… πολυεργαλείο.

Την εξέλιξη του Land Rover Defender Hard Top ανέλαβε το τμήμα της βρετανικής φίρμας που υλοποιεί τις ειδικές απαιτήσεις των πελατών της και προσφέρεται τόσο στην «μακριά» έκδοση με τα διακριτικά «110» όσο και στην «κοντή».

Στην πρώτη περίπτωση μάλιστα, ανάμεσα στις προδιαγραφές του αυτοκινήτου βρίσκεται και η αερανάρτηση χωρίς παρόλα αυτά να μεταβάλλεται η δυνατότητα ρυμούλκησης, η οποία φτάνει και στις δύο εκδόσεις τα 3.500 κιλά.

Αντιστοίχως, η απόσταση από το έδαφος φτάνει τα 29,1 εκατοστά με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τις γωνίες προσέγγισης και διαφυγής του αυτοκινήτου αλλά και για την παρουσία του μακριά από την άσφαλτο.

Ούτως ή άλλως μιλάμε για αποκλειστικά τετρακίνητες εκδόσεις, οι οποίες θα εφοδιάζονται με κινητήρες βενζίνης ή diesel χωρητικότητας 2,0 λίτρων, με απόδοση που φτάνει έως και τους 300 ίππους.

Στην βρετανική αγορά, το Land Rover Defender Hard Top προσφέρεται στην τιμή προ φόρων των 35.500 λιρών.