Με V12 κινητήρα 725 ίππων το νέο, εντυπωσιακό αυτοκίνητο του Cristiano Ronaldo (photos)


Τα σχεδόν 400.000 ευρώ που ξόδεψε ο Πορτογάλος star για το νέο του αυτοκίνητο είναι «ψίχουλα» αν σκεφτείτε ότι οι ετήσιες αποδοχές του στην Αλ Νασρ ξεπερνούν τα 200 εκατ. ευρώ.

  • ΦΩΤΟ: CRISTIANO RONALDO FACEBOOK, FERRARI
  • 19/1/2024

Ακόμα ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο μπήκε στην τεράστια συλλογή του Cristiano Ronaldo. Ο Πορτογάλος star πριν από μερικές ώρες ενημέρωσε τους ακόλουθους του στα social media για την νέα προσθήκη, ανεβάζοντας φωτογραφία στην οποία ποζάρει όλο καμάρι δίπλα σε μια Ferrari Purosangue.

Πρόκειται για το πρώτο SUV στην ιστορία της Ferrari το οποίο ο ποδοσφαιριστής της Αλ Νασρ το διάλεξε σε σκούρο μπλε χρώμα, με ασημί ζάντες 5 ακτίνων και μπλε δαγκάνες στα δισκόφρενα. Στο εσωτερικό φαίνεται ότι έχει επιλέξει δερμάτινες επιφάνειες σε κρεμ χρωματισμό.

Πηγή: Instagram / @Cristiano
Πηγή: Instagram / @Cristiano

Ο CR7 έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι δεν θυμάται πόσα supercars έχει στο γκαράζ του. Κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η συνολική αξία των αυτοκινήτων του ξεπερνά τα 20 εκατ. ευρώ. Προφανώς για τον ίδιο δεν είναι δύσκολο να αγοράζει κάθε τρεις και λίγο ένα πανάκριβο αυτοκίνητο.

Στην καριέρα του έχει υπογράψει μερικά από τα πιο ακριβά συμβόλαια ενώ εξίσου κερδοφόρες είναι και οι συμφωνίες που κλείνει με εταιρείες για να τις διαφημίσει, αλλά και τα προϊόντα που λανσάρει με την επωνυμία του. Αρκεί να αναφέρουμε ότι οι ετήσιες απολαβές του από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, στην οποία αγωνίζεται αυτή την περίοδο, ξεπερνούν τα 200 εκατ. ευρώ!

Στη συλλογή του υπάρχουν μεταξύ άλλων πανάκριβα αυτοκίνητα της Ferrari, της Porsche, της Mercedes, της Bugatti, της Bentley, ενώ αυτό που ξεχωρίζει είναι η περιορισμένης παραγωγής Bugatti Centodieci που λέγεται ότι του κόστισε 10 εκατ. ευρώ!

Η Ferrari Purosangue είναι σίγουρα πιο φθηνή, με την τιμή της να φτάνει κοντά στις 400.000 ευρώ. Η δύναμή της προέρχεται από έναν ατμοσφαιρικό V12 των 6,5 L. που αποδίδει 725 ίππους και 716 Nm ροπής. Αν πάντως έχετε απορία για τον σωστό τρόπο προφοράς του ονόματός της, μπορείτε να τον μάθετε πατώντας εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

First Drive: Ferrari Purosangue - Οδηγούμε το πρώτο SUV της ιταλικής φίρμας

Ferrari Purosangue: Πόσο χρόνο χρειάζεται για να κάνει το 0-250 km/h (video)

Οι παίκτες της Ρεάλ παρέλαβαν τα νέα τους αυτοκίνητα - Με SUV 140.000 ευρώ ο Μόντριτς