Mercedes-Benz: Διέρρευσε video που αποκαλύπτει την ανανεωμένη A-Class


Η "μικρή" Mercedes πιάστηκε… στα πράσα να κυκλοφορεί στους δρόμους, αποκαλύπτοντας την επερχόμενη facelift έκδοση.

  • 18/5/2022

To ότι η Mercedes A-Class βρίσκεται σε διαδικασία ανανέωσης είναι κάτι γνωστό εδώ και μήνες. Μάλιστα είχαμε την ευκαιρία να δούμε ένα πακέτο κατασκοπευτικών φωτογραφιών από τις δοκιμέςμε το καμουφλάζ να περιορίζεται στα σημεία όπου θα γίνουν οι σχεδιαστικές αλλαγές.

Τις τελευταίες ώρες ανέβηκε video στο YouTube από τον λογαριασμό KindelAuto και δείχνει τη νέα Mercedes A-Class -στη sedan έκδοση- να κυκλοφορεί στους δρόμους του Michigan των ΗΠΑ. Η τοποθεσία προκαλεί απορίες αφού τον Φεβρουάριο υπήρξαν πληροφορίες που ανέφεραν ότι η γερμανική εταιρεία ήταν έτοιμη να σταματήσει την κυκλοφορία του μοντέλου στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού. Μένει να δούμε τις θα συμβεί τελικά τους επόμενους μήνες...

Το καμουφλάζ και σε αυτή την περίπτωση είναι «επιλεκτικό» και ντύνει κυρίως το μπροστά μέρος και σε μικρότερο βαθμό το πίσω. Αναφορικά με το πρώτο οι αλλαγές αναμένεται να επικεντρωθούν στον προφυλακτήρα αλλά και στην γρίλια ενώ ίσως δούμε κάποιες τροποποιήσεις και στα φωτιστικά σώματα από τη στιγμή που η Mercedes φροντίζει να είναι καλυμμένα.

Μία από τα... ίδια θα να δούμε και πίσω όπου σε αυτή την περίπτωση μπαίνει στο "παιχνίδι" η επανασχεδίαση του διαχύτη στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα.

Τα πλάνα επιχειρούν να ρίξουν "κλεφτές ματιές" και στο εσωτερικό, χωρίς να μπορούμε να δούμε πολλά. Η λογική λέει ότι θα υπάρξουν και εκεί κάποιες μικρής έκτασης διαφοροποιήσεις με τις περισσότερες πιθανότητες να αφορούν την κονσόλα και την ενσωμάτωση της τελευταίας έκδοσης του Συστήματος Πολυμέσων MBUX.

Αναφορικά με τα κινητήρια σύνολα μην περιμένετε να δείτε κάτι διαφορετικό από αυτά που ισχύουν στον τρέχον μοντέλο, με τη Mercedes να μεταφέρει αυτούσια της γκάμα με τις διαθέσιμες επιλογές.

Θυμίζουμε πώς η υπάρχουσα γενιά εξοπλίζεται με βενζονικινητήρες ισχύος από 109 έως 421 ίππους και diesel απόδοσης από 116 έως 190 ίππους, ενώ διαθέσιμη είναι φυσικά και η plug-in υβριδική έκδοση A 250eTo λανσάρισμα του facelift αναμένεται μέσα στους επόμενους μήνες, με τις πρώτες παραδόσεις να έρχονται το 2023.

Δείτε το video...