Νέα έκδοση C-LUB για το Toyota C-HR


H Toyota δημιούργησε μια νέα εξοπλιστική έκδοση του C-HR, τη «C-LUB», η οποία διακρίνεται για τη διχρωμία του αμαξώματος και ιδίως για την αναβάθμιση του συστήματος infotainment.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 17/11/2021

Βασικά στοιχεία τού Toyota C-HR «C-LUB Edition» είναι η διχρωμία η οποία συνίσταται από το μωβ χρώμα του αμέθυστου και την ασημί ή μαύρη απόχρωση στην οροφή του οχήματος. Άλλο προσδιοριστικό στοιχείο της συγκεκριμένης εξοπλιστικής έκδοσης είναι οι αποκλειστικής σχεδίασης τροχοί 18 ιντσών.

Σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρεία το C-HR «C-LUB Edition» δημιουργήθηκε για να δίνει μια πιο δυναμική και πολυτελή εικόνα στους υποψήφιους αγοραστές. H συγκεκριμένη έκδοση, η οποία έρχεται να προστεθεί στην πρόσφατη «GR Sport» (επίσης εξοπλιστική), διαθέτει το αναβαθμισμένο σύστημα ενημερωδιασκέδασης «Toyota Smart Connect».

Αυτό είναι διαθέσιμο σε όλες τις εκδόσεις τού C-HR και διαθέτει ταχύτερο επεξεργαστή και βελτιωμένα γραφικά απεικόνισης στην έγχρωμη οθόνη αφής 8,0 ιντσών η οποία προεξέχει χαρακτηριστικά από το ταμπλό. Τα σύστημα διαθέτει σύστημα πλοήγησης μέσω αποθηκευτικού νέφους («cloud») χάρη στο καινούργιο σύστημα διαχείρισης δεδομένων (DCM) της εταιρείας, χωρίς να απαιτείται πλέον η διασύνδεση κινητού τηλεφώνου. 

Εκτός αυτών, υπάρχει και σύστημα φωνητικών εντολών μέσω του οποίου ο οδηγός μπορεί να ζητά από την «ψηφιακό βοηθό» να πραγματοποιήσει επιμέρους λειτουργίες ή να αναζητήσει πληροφορίες προφορικά. Όπως έγινε γνωστό, στο C-HR «C-LUB Edition» θα παρέχεται δωρεάν η δυνατότητα χρήσης όλων των λειτουργιών τού «Toyota Smart Connect» για τέσσερα χρόνια, καθώς το όποιο κόστος της υπηρεσίας θα ενσωματωθεί στην τιμή πώλησής του.

Στο εσωτερικό του οχήματος έχουν τοποθετηθεί νέες ταπετσαρίες οι οποίες είναι ένας συνδυασμός υφάσματος και συνθετικού δέρματος. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι παραγγελίες για τη συγκεκριμένη έκδοση του ιαπωνικού crossover/SUV θα ξεκινήσουν εντός του Δεκεμβρίου και τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένεται να παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους στους πρώτους μήνες της επόμενης χρονιάς.