Νέες εκδόσεις Night Series για τις υπερπολυτελείς Mercedes-Maybach (photos)


Μαύρα και σκούρα φινιρίσματα, λεπτομέρειες από ροζ χρυσό και μοναδικά χρώματα και επενδύσεις εσωτερικού για τις S-Class, EQS και GLS.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
  • 24/5/2023

Η απόλυτη πολυτέλεια των Mercedes-Maybach ενισχύεται με μια πιο «σκοτεινή» αλλά και ξεχωριστή εκδοχή, τις εκδόσεις Night Series που θα είναι διαθέσιμες και στα τρία μοντέλα της γκάμας Maybach: EQS, S-Class και GLS.

Χαρακτηριστικό των νέων εκδόσεων είναι λεπτομέρειες όπως τα σκούρα στοιχεία χρωμίου, τα αντίστοιχα σκοτεινά μοτίβα, λεπτομέρειες από ροζ χρυσό, καινοτόμα σχέδια για τις ζάντες καθώς και εσωτερική σχεδίαση «ψαροκόκαλου». Ωστόσο, κάθε μοντέλο θα έχει τα δικά του, αποκλειστικά, χαρακτηριστικά Night Series.

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Maybach, η EQS, που παρουσιάστηκε τον περασμένο Απρίλιο, θα μπορεί να παραγγελθεί με το πακέτο Night Series που περιλαμβάνει τους μεμονωμένους προβολείς διακοσμημένους με το έμβλημα της Maybach σε ροζ χρυσό και ραφιναρίσματα από σκούρο χρώμιο.

Τα πάνελ της μάσκας θα διαθέτουν σκουρόχρωμες ρίγες Maybach, ενώ οι εισαγωγές αέρα στον εμπρός προφυλακτήρα θα έχουν λεπτομέρειες από σκούρο επιχρωμιωμένο σχέδιο του εμβλήματος της πολυτελούς μάρκας. Συν τοις άλλοις, θα υπάρχουν και άλλα μοναδικά στοιχεία στο πλάι αλλά και στην πίσω αεροτομή οροφής.

Η Mercedes-Maybach S-Class Night Series θα έχει διάφορα φινιρίσματα βαφής σε γκρι και ασπρόμαυρες αποχρώσεις, καθώς και αποκλειστικό φινίρισμα δύο τόνων στο συνδυασμό μαύρου/ασημί. Και εδώ υπάρχουν ροζ χρυσές λεπτομέρειες στους προβολείς και σκούρα μεταλλικά στοιχεία χρωμίου, ενώ οι απολήξεις της εξάτμισης θα είναι σε μαύρη και σκούρα χρώμια απόχρωση.

Όσο για το εσωτερικό της Night Series έκδοσης, θα είναι διαθέσιμο σε δύο παραλλαγές, μαύρο με δέρμα νάπα μαύρο μαργαριτάρι ή MANUFAKTUR σκούρο λευκό/μαύρο.

Τέλος, η Mercedes-Maybach GLS Night Series διαθέτει σε όλο το εμπρός μέρος κομψά στοιχεία από σκούρο χρώμιο, όπως ένα όρθιο αστέρι Mercedes στο καπό, τη μάσκα ψυγείου, τα διακοσμητικά μέρη και το σχέδιο Maybach στην πλευρική εισαγωγή αέρα. Οι προβολείς διαθέτουν λεπτές και υψηλής ποιότητας λεπτομέρειες από ροζ χρυσό και η πλάγια όψη έχει αρκετές πινελιές από σκούρο χρώμιο.

Η αποκλειστική ζάντα 23 ιντσών είναι διακοσμημένη με ένθετα υψηλής ποιότητας που περιλαμβάνουν μοτίβο Maybach. Επιπλέον, στο φινίρισμα βαφής προστίθεται η διχρωμία σε μαύρο και ασημί. Περνώντας στο εσωτερικό, ξεχωρίζει η νέα διακόσμηση τύπου «ψαροκόκαλο» και οι ασημένιες και καφέ λεπτομέρειες.