Νέο Dacia Sandero: Διαθέσιμο στην ευρωπαϊκή αγορά από 8.600 ευρώ


Σημαντικά κάτω από το ψυχολογικό όριο των 9.000 ευρώ θα ξεκινά το Dacia Sandero στην αγορά της Ρουμανίας επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις που το θέλουν να αποτελεί την πλέον προσιτή πρόταση της ευρωπαϊκής αγοράς.

  • 4/11/2020

Καλά είναι τα νέα από το μέτωπο των αυτοκινήτων πόλης, καθώς το λανσάρισμα του νέου Dacia Sandero στις πρώτες ευρωπαϊκές αγορές επιβεβαιώνει τις προβλέψεις που το ήθελαν να αποτελεί την πιο προσιτή επιλογή της κατηγορίας.

Το Dacia Sandero ξεκίνησε την εμπορική πορεία του από τη Ρουμανία, όπου διατίθεται με τιμή εκκίνησης τα 8.600 ευρώ. Μάλιστα, το Dacia Logan είναι ακόμα πιο προσιτό, ξεκινώντας από τα 8.400 ευρώ, ενώ από τα 12.050 ευρώ εκκινούν οι εκδόσεις του Dacia Sandero Stepway.

Ωστόσο δεν είναι μόνον αγορά της Ρουμανίας που διαθέτει το προνόμιο των ιδιαίτερα χαμηλών τιμών του νέου Sandero. Στη Γαλλία το νέο supermini της Dacia κοστίζει 8.690 ευρώ, με την έκδοση Stepway να έχει αφετηρία τα 12.590 ευρώ.

Η σημαντική διαφορά ανάμεσα στο νέο Dacia Sandero και το Sandero Stepway προκύπτει από το γεγονός ότι το αστικών διαστάσεων crossover δεν διατίθεται σε ατμοσφαιρικές εκδόσεις, παρά μόνο με το υπερτροφοδοτούμενο σύνολο του 1,0 λίτρου απόδοσης 90 και 100 ίππων.

Μάλιστα στην περίπτωση εκείνων των εκδόσεων στις οποίες ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενης σχέσης, η τιμή αγγίζει τα 16.000 ευρώ.

Τα νέα Dacia Sandero και Sandero Stepway αναμένονται στην ελληνική αγορά τους προσεχείς μήνες και κρίνοντας από την τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί στην ευρωπαϊκή αγορά η ρουμανική φίρμα, τα ταμπελάκια των τιμών τους δεν θα είναι πολύ διαφορετικά.

Διαβάστε εδώ την αναλυτική παρουσίαση των νέων Dacia Sandero και Sandero Stepway