O Γιούργκεν Κλοπ παρέλαβε το νέο του αυτοκίνητο (video)


Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ περνάει για πρώτη φορά το "κατώφλι" της ηλεκτροκίνησης επιλέγοντας ένα plug-in hybrid μοντέλο.  

  • 18/9/2022

H σχέση του Γιούργκεν Κλοπ με την Opel κρατά εδώ και μία δεκαετία, με τις δύο πλευρές να έχουν συνάψει συμφωνία ώστε ο κόουτς να προωθεί τα μοντέλα της φίρμας. Σε αυτό τον πλαίσιο πριν από λίγες ημέρες παρέλαβε στο γραφείο του στην Αγγλία το νέο του απόκτημα. Πρόκειται για το νέο plug-in hybdrid Opel Astra, σε μαύρο χρώμα, με το τιμόνι να βρίσκεται στη δεξιά πλευρά για να μπορεί να μετακινείται στο “Νησί”.

Με αυτή την επιλογή ο Κλοπ περνάει το "κατώφλι" της ηλεκτροκίνησης έχοντας στα χέρια του ένα όχημα με μέγιστη συνδυαστική δύναμη 180 PS και 360 Nm ροπής, το οποίο σε μικτό κύκλο καταναλώνει 1,1 lt/100 km και απελευθερώνει 26-24 gr/km CO2 στη ατμόσφαιρα.

O κόουτς των "κόκκινων" μόλις πήρε στα χέρια του το αυτοκίνητο έδειξε να εντυπωσιάζεται με το design καθώς και με τα τεχνολογικά συστήματα με τα οποία εφοδιάζεται, μεταξύ των οποίων είναι η “ομπρέλα” Intelli-Drive, το head-up display αλλά και το εντυπωσιακό πάνελ με τις οθόνες στο ταμπλό.

Από εκεί και πέρα το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με AGR sport καθίσματα, επενδυμένα με μαύρο δέρμα Nappa που είναι θερμαινόμενα και διαθέτουν λειτουργία μασάζ, για να ξεκουράζουν τον κόουτς μετά την ένταση των αγώνων.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει εμφανιστεί σε περισσότερα από 20 διαφημιστικά σποτ της Opel, συμμετέχει συχνά σε προωθητικά events, ενώ έχει μιλήσει και στους εργαζόμενους της εταιρείας στα κεντρικά του Rüsselsheim.

Δείτε το video...