Πως θα θέλατε να είναι το νέο Hyundai Tucson;


Οι πιο πρόσφατες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια τολμηρή εμφάνιση που θα διαφοροποιείται σε μεγάλο βαθμό από το τωρινό μοντέλο.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 13/4/2020

Μια από τις σημαντικότερες ελεύσεις στην κατηγορία των SUV είναι αυτή του νέου Tucson με το νέο μοντέλο να δοκιμάζεται ήδη στους δρόμους. Προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημη επιβεβαίωση πέρα από αυτή που γνωρίζαμε, δηλ. πως το νέο Tucson θα παρουσιαστεί τέλη του έτους για να κυκλοφορήσει αρχές του 2021.

Πάντως, υπάρχουν φήμες πως το νέο μοντέλο θα έχει μια πολύ πιο τολμηρή σχεδίαση από το τωρινό και το επίκεντρο θα αποτελεί η μάσκα του. Κάπως έτσι μερικοί μετρ στην επεξεργασία της εικόνας από την ομάδα του καναλιού AtchaCars φρόντισαν να ενσωματώσουν μία τολμηρή μπροστινή μάσκα που έχουμε δει τελευταία σε διάφορα concept της Hyundai, όπως στο Vision T που παρουσιάστηκε το Νοέμβριο στο Los Angeles.

Από εκεί και πέρα ανάλογα δυναμική αναμένεται και η σχεδίαση του πίσω τμήματος, ενώ παράλληλα θα διατηρηθούν οι αναλογίες του αμαξώματος ώστε να διασφαλίζονται οι καλοί οικογενειακοί χώροι που είναι και ένα από τα ατού του Tucson απέναντι στον αξιόλογο ανταγωνισμό.

Στο εσωτερικό θεωρείται βέβαιη η παρουσία μιας οθόνης 12,3 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό, ενώ θα υπάρχει λογικά και ψηφιακός πίνακας οργάνων στις πλουσιότερες εκδόσεις. Εννοείται πως θα είναι διαθέσιμα όλα τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού. Ανάμεσα στα hi-tech στοιχεία άνεσης θα ξεχωρίζει το ψηφιακό κλειδί που θα απασφαλίζει και θα ασφαλίζει το SUV με τη χρήση ενός smartphone.

Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει όλα τα μηχανικά σύνολα και κυρίως τα εξηλεκτρισμένα με ήπιο υβριδικό σύστημα 48V Hybrid. Λογικά θα δούμε και το νέο μοτέρ στα 1.500 cc που είδαμε στο ανανεωμένο i30 και από εκεί και πέρα τους diesel στα 1.600 cc. Πέρα από τις προσθιοκίνητες θα υπάρχουν και τετρακίνητες εκδόσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απαγόρευση κυκλοφορίας το Πάσχα: Αυτό είναι το σενάριο που εξετάζει η κυβέρνηση

Google: Ο Μεγάλος Αδερφός ξέρει ποιοί μένουν σπίτι

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Δείτε πώς γίνονται οι έλεγχοι της Αστυνομίας