Προσοχή στα πάρκινγκ της Εθνικής Οδού! Κουκουλοφόροι λήστεψαν οδηγούς που σταμάτησαν για τουαλέτα


Οι ληστές επιτέθηκαν στις οδηγούς έχοντας κρύψει τα πρόσωπά του και αφού τους αφαίρεσαν τα προσωπικά τους αντικείμενα διέφυγαν τρέχοντας. 

  • ΦΩΤΟ: ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ
  • 31/12/2023

Μπροστά από μια δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκαν δύο αδελφές που σταμάτησαν με το αυτοκίνητό τους σε τουαλέτα πάρκινγκ που βρίσκεται στο 221ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, κοντά στη Στυλίδα, αφού έπεσαν θύματα ληστείας από… δύο κουκουλοφόρος

Όπως αναφέρει το LamiaReport, όλα έγιναν απογευματινές ώρες, με τις δύο αδελφές να ταξιδεύουν για Θεσσαλονίκη. Έκαναν στάση για να πάνε σε τουαλέτα που υπάρχει σε πάρκινγκ της Εθνικής Οδού.

Βγαίνοντας από την τουαλέτα τούς επιτεθήκαν δυο νεαροί με κουκούλες full-face, οι οποίοι άρπαξαν έναν χρυσό σταυρό από το λαιμό της μιας αδελφής και την τσάντα της άλλης, η οποία εκτός των άλλων είχε μέσα και το ποσό των 150 ευρώ.

Οι δράστες στη συνέχεια έφυγαν τρέχοντας προς τα χωράφια όπου εικάζεται ότι είχαν κρύψει κάποιο μέσο διαφυγής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας τις τελευταίες ώρες έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των ληστών.

Πηγή: lamiareport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ευάλωτα σε κλοπή τα αυτοκίνητα με κάρτα-κλειδί σύμφωνα με την ADAC

Κλοπές αυτοκινήτων: Τι ισχύει για τις αποζημιώσεις μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου

Κλοπές αυτοκινήτων: Ένα gadget των 100€ αρκεί ώστε το όχημά σου να κάνει «φτερά»