Προσοχή στις απομιμήσεις! Η Ferrari ανταμείβει όσους καρφώσουν τα «μαϊμού» προϊόντα με το αλογάκι


Οι Ιταλοί έχουν ανεβάσει ειδική φόρμα στο site τους για να δέχονται καταγγελίες, ενώ υπόσχονται «δωράκι» σε όσους την βοηθήσουν να εξαφανίσει τα fake προϊόντα από την αγορά.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: FERRARI
  • 12/12/2023

Η Ferrari υιοθετεί μια νέα στρατηγική, στην προσπάθειά που κάνει να αφανίσει από την αγορά προϊόντα «μαϊμού» που φέρουν το σήμα της χωρίς να έχουν λάβει από την ίδια σχετική άδεια. Αυτή η νέα «εκστρατεία» κατά των απομιμήσεων ανακοινώθηκε με email στους πελάτες της Ferrari, όπως αναφέρουν χρήστες του FerrariChat.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση που κοινοποίησε ο Enrico Galliera, εμπορικός διευθυντής κι επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ, εξηγούσε το πόσο σημαντικό είναι για την εταιρεία να προστατευθεί η εικόνα της

Το email περιείχε το link ιστοσελίδας, η οποία παρουσιάζει αναλυτικά τις λεπτομέρειες. Εκεί, μπορεί ο καθένας, ανεξάρτητα από το αν είναι ιδιοκτήτης ενός μοντέλου της Ferrari ή όχι, να αναφέρει την τα fake προϊόντα που χρησιμοποιούν τα σήμα με το αλογάκι χωρίς άδεια.

Στη συνέχεια η Ferrari θα εξετάζει την καταγγελία και εφόσον δεν έχει εκ των προτέρων γνώση για τη συγκεκριμένη παραβίαση θα ανταμείβει το άτομο που την υπέβαλε. Οι Ιταλοί δήλωσαν μάλιστα ότι θα στέλνουν ένα δώρο σε όποιον «καρφώσει» τις επιχειρήσεις που τοποθετούν παρανόμως το σήμα της στα προϊόντα που εμπορεύονται, μέσα σε 60 ημέρες από την υποβολή της καταγγελίας, χωρίς όμως να διευκρινίζεται τι δώρο θα είναι αυτό.

Προκειμένου η αναφορά να πληροί τις προϋποθέσεις, απαιτείται να συμπληρωθούν τα προσωπικά στοιχεία του ατόμου που την καταθέτει, πληροφορίες για την επιχείρηση που πουλά το προϊόν, φωτογραφίες κι ο αριθμός των αντιγράφων

Μπορείτε να κάνετε τη δική σας καταγγελία πατώντας εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H «μαύρη λίστα» της Ferrari: Αυτοί οι VIPs είναι ανεπιθύμητοι στο Μαρανέλο

Ακούστε μία Ferrari 812 Superfast να «ουρλιάζει» καθώς φτάνει τα 333 km/h (video)

Έτσι θα μοιάζει ο διάδοχος της Ferrari LaFerrari (photos)