Range Rover Hunter: Κυνηγός κεφαλών!


Το πρωτότυπο Range Rover Hunter συνδυάζει την εκθαμβωτική σχεδίαση ενός αυθεντικού sportscar με την… ελευθερία κινήσεων ενός SUV μαγνητίζοντας τα βλέμματα.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 19/11/2019

Στοιχεία από δύο -πολύ- διαφορετικούς κόσμους επιχειρεί να συνδυάσει το Range Rover Hunter, ένα πρωτότυπο για την τετράτροχο που αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά το 2015 και σήμερα επιστρέφει στο προσκήνιο της επικαιρότητας μετά και τις φήμες που θέλουν τη βρετανική φίρμα να εξετάζει το ενδεχόμενο παραγωγή ενός συμβατικού αυτοκινήτου.

Πέρα από το ανθρακονημάτινο πλαίσιο, τους τέσσερις ηλεκτροκινητήρες -ένας σε κάθε τροχό- και τον δίλιτρο κινητήρα εσωτερικής καύσης το Range Rover Hunter διαθέτει την ικανότητα να αυξομειώνει την απόσταση που διατηρεί από το έδαφος , εξασφαλίζοντας τη δυνατότητα να κινείται και μακριά από την άσφαλτο.

Σε βίντεο που δημοσίευσε ο σχεδιαστής του Range Rover Hunter, Oliver Cattell-Ford, το πρωτότυπο sportscar εμφανίζεται απολύτως λειτουργικό, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι οι πιθανότητες να περάσει στη γραμμή παραγωγή πολλαπλασιάστηκαν από τη μία ημέρα στην άλλη.

Από τη στιγμή μάλιστα που ο βρετανικός όμιλος αυτοκινητοβιομηχανιών Jaguar-Land Rover διολισθαίνει κάθε ημέρα που περνά και όσο οι Ινδοί ιδιοκτήτες δεν βρίσκουν κάποιον στατηγικό επενδυτή, το εγχείρημα εξέλιξης και παραγωγής ενός αυτοκινήτου όπως το Hunter φαντάζει υπερβολικά ριψοκίνδυνο.