SEAT Arona: Οι τιμές της νέας έκδοσης FR Limited Edition στην Ισπανία (πίνακας)


Δείτε τον κορυφαίο εξοπλισμό και τα διαθέσιμα κινητήρια σύνολα της νέας έκδοσης του δημοφιλούς B-SUV της SEAT. Οι τιμές της στην Ισπανία.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ - ΦΩΤΟ: SEAT
  • 5/3/2024

Πριν από περίπου μία εβδομάδα, η SEAT ανακοίνωσε την προσθήκη μιας νέας έκδοσης, με αποκλειστικά χαρακτηριστικά, στην γκάμα του Arona. Πλέον, γνωρίζουμε τις τιμές της στην Ισπανία.

Πρόκειται για την παραλλαγή FR Limited Edition, η οποία διαθέτει μοναδικά στοιχεία από πλευράς εμφάνισης στο εξωτερικό και το εσωτερικό, αλλά και πλούσιο βασικό εξοπλισμό. Αν και το όνομά της παραπέμπει σε περιορισμένη έκδοση, δεν υπάρχει κάποια σχετική αναφορά για συγκεκριμένο αριθμό αντιγράφων που θα βγουν από τη γραμμή παραγωγής.

Μπορεί στην ανακοίνωση που είχε εκδοθεί να μην αναφέρονταν αναλυτικά τα στοιχεία του εξοπλισμού αλλά και τα κινητήρια σύνολα, ωστόσο πλέον γνωρίζουμε αμφότερα… μέσω Ισπανίας. Η αντιπροσωπεία της χώρας της Ιβηρικής χερσονήσου πρόσθεσε τη νέα έκδοση στο διαμορφωτή του επίσημου site της, ανακοινώνοντας, έτσι και τις τιμές.

Από πλευράς κινητήριων συνόλων, στην αγορά της Ισπανίας το Arona FR Limited Edition θα είναι διαθέσιμο με τον κινητήρα 1.0 TSI που αποδίδει 116 PS και τον 1.5 Eco TSI με ισχύ 150 PS. Ο πρώτος συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων αλλά και με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG 7 σχέσεων, ενώ η ισχυρότερη παραλλαγή αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο.

Όσο για το βασικό εξοπλισμό, μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, προβολείς και φώτα ημέρας LED, αισθητήρες βροχής, ράγες οροφής, φιμέ πίσω τζάμια, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι καθρέπτες, ψηφιακός πίνακας οργάνων SEAT Digital Cockpit, αυτόματος διζωνικός κλιματισμός, μπάκετ καθίσματα, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός-πίσω και κάμερα οπισθοπορείας, drive modes και adaptive cruise control με περιοριστή ταχύτητας.

Οι τιμές του νέου SEAT Arona FR Limited Edition στην Ισπανία έχουν ως εξής:

ΕΚΔΟΣΗΤΙΜΗ
1.0 TSI 115 PS 6ΜΤ24.730 €
1.0 TSI 115 PS DSG727.540 €
1.5 Eco TSI 150 PS DSG729.080 €

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Seat ρίχνει τις τιμές για τα Arona και Ibiza!

Αυτό το παρατημένο Seat Ibiza «ζωντανεύει» ξανά μετά από 10 χρόνια (video)

Η SEAT γιορτάζει τα 40 χρόνια του Ibiza με μια ειδική περιορισμένη έκδοση (photos)