SEAT Arona: Απέκτησε νέα έκδοση με αποκλειστικά χαρακτηριστικά (photos)


Το δημοφιλές B-SUV της SEAT εμπλουτίζει την γκάμα του με την έκδοση FR Limited Edition. Όλα τα χαρακτηριστικά της.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ - ΦΩΤΟ: SEAT
  • 26/2/2024

Από την παρουσίασή του το 2017, το SEAT Arona έχει σημειώσει σημαντική εμπορική επιτυχία, καταφέρνοντας να ξεπεράσει τις 500.000 πωλήσεις. Μάλιστα, το 2023 το B-SUV ήταν το best seller της φίρμας, με 89.000 παραδόσεις αντιγράφων, νούμερο αυξημένο κατά 25,3% σε σχέση με το 2022.

Πλέον, η SEAT εμπλουτίζει την γκάμα του με μια νέα έκδοση, την FR Limited Edition. Κύριο χαρακτηριστικό της, τα αποκλειστικά στοιχεία που διαθέτει από αισθητικής πλευράς, τόσο στο εξωτερικό όσο και το εσωτερικό της σε σχέση με τις υπόλοιπες, διατηρώντας την off-road εμφάνιση.

«Το SEAT Arona είναι το μοντέλο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της μάρκας και έχει κατοχυρώσει τη θέση του στην κατηγορία των αστικών SUV παρέχοντας στους πελάτες ένα όχημα πραγματικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες τους», δήλωσε ο Sven Schuwirth, αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της SEAT.

Και πρόσθεσε: «Η FR Limited Edition ενισχύει τη σχεδίαση του Arona, προσθέτοντας νέα εμφανισιακά στοιχεία στο εξωτερικό και το εσωτερικό, δίνοντάς του μια διαφορετική νότα για αυτούς που μετακινούνται στην αστική ζούγκλα».

Οι αλλαγές που φέρνει η νέα έκδοση επικεντρώνονται σε νέα χρώματα για το εσωτερικό και το εξωτερικό αλλά και νέους τροχούς. Το αμάξωμα διαθέτει το αποκλειστικό γκρι χρώμα Graphene Grey, μαζί με άλλους χρωματισμούς, αλλά και αποκλειστικές ζάντες 18 ιντσών σε χρώμα Cosmo Grey.

Στο εσωτερικό, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής υφασμάτινων bucket καθισμάτων εμπρός, που προσφέρουν νέα επίπεδα δυναμισμού και άνεσης. Επιπλέον, υπάρχουν αεραγωγοί σε γκρι χρώμα, «απηχώντας» την εμφάνιση του εξωτερικού. Τέλος, οι επενδύσεις των θυρών αλλά και της κονσόλας διαθέτουν νέο σκούρο ματ αλουμινένιο χρώμα.

Η νέα έκδοση FR Limited Edition - που παρά το όνομά της δεν υπάρχει κάποια αναφορά, στην ανακοίνωση, για περιορισμένο αριθμό παραγωγής - θα είναι διαθέσιμη στις αγορές εντός του πρώτου τριμήνου του 2024. Σχεδιάστηκε, αναπτύχθηκε και παράγεται στην έδρα της SEAT, στο Martorell της Ισπανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Seat ρίχνει τις τιμές για τα Arona και Ibiza!

Αυτό το παρατημένο Seat Ibiza «ζωντανεύει» ξανά μετά από 10 χρόνια (video)

Η SEAT γιορτάζει τα 40 χρόνια του Ibiza με μια ειδική περιορισμένη έκδοση (photos)