Στην Ευρώπη το Ford Ranger Thunder των 213 ίππων


Η Ford ανακοίνωσε ότι εντός του καλοκαιριού θα διαθέσει στην ευρωπαϊκή αγορά την έκδοση Thunder του Ford Ranger, η οποία είναι ακόμα πιο ξεχωριστή από την Wildtrak.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 18/5/2020

Το Ford Ranger Thunder βασίζεται στην έκδοση «Wildtrak» του νέου μοντέλου της εταιρείας και διακρίνεται για την πιο ιδιαίτερη εμφάνιση και τον περισσότερο περιπετειώδη χαρακτήρα του. Η συγκεκριμένη έκδοση θα αρχίσει να πωλείται σε επιλεγμένες χώρες της Ευρώπης προς το τέλος του καλοκαιριού και σε συγκεκριμένο αριθμό μονάδων. Όπως, έγινε γνωστό, στη Γηραιά ήπειρο θα διατεθούν 4.500 οχήματα της εν λόγω εξοπλιστικής έκδοσης του διπλοκάμπινου οχήματος της «Μπλε Οβάλ». Από αυτά, τα 1.400 προορίζονται για τη βρετανική αγορά.

Το Ford Ranger Thunder θα διαθέτει τον δίλιτρο twin turbo πετρελαιοκινητήρα του Ranger Raptor μέγιστης ισχύος 213 PS και εξοπλισμό που το κάνει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις του μοντέλου. Συγκεκριμένα, το αμάξωμά του είναι βαμμένο στο χρώμα που έχει την ονομασία «Sea Grey», έχει κόκκινου χρώματος πλαίσια στη μάσκα, κόκκινο, τρισδιάστατο λογότυπο «Thunder» στο πλάι και το πίσω μέρος, καθώς και ίδιου χρώματος λωρίδες στο προστατευτικό roll bar και ραφές στο εσωτερικό του.

Εκτός αυτών, θα διαθέτει φώτα LED, τροχούς 18 ιντσών, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό του περιλαμβάνεται και το συρόμενο κάλυμμα της καρότσας. Το Ranger Thunder διαθέτει το αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων και αναμένεται να έχει πολύ καλή ικανότητα εκτός δρόμου κίνησης.

Διαβάστε, επίσης: Στα σκαριά η V8 έκδοση του Ford Ranger Raptor.