Στο σφυρί η συλλογή του Paul Walker


Πωλητήριο μπαίνει στη συλλογή αυτοκινήτων του Paul Walker η οποία απαρτίζεται από 21 οχήματα όχι ιδιαίτερα μεγάλης αξίας.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 3/10/2019

Λάτρης της αυτοκίνησης, ο Paul Walker έμελλε να χάσει τη ζωή του σε ένα τροχαίο δυστύχημα σε ηλικία μόλις 40 ετών σκορπώντας τη θλίψη στους οπαδούς της δημοφιλούς σειράς ταινιών Fast and the Furious.

O Αμερικανός αστέρας του Χόλυγουντ διέθετε μια αρκετά μεγάλη συλλογή αυτοκινήτων, η πρόκειται να δημοπρατηθεί από τον οίκο Barett-Jackson στο Scottsdale της Αριζόνα.

Κρίνοντας από τα 21 οχήματα που περιλαμβάνονται στη συλλογή, μπορεί εύκολα να συμπεράνει κανείς ότι ο Paul Walker ήταν λάτρης των BMW, διαθέτοντας επτά διαφορετικές M3 καθώς και μία μοτοσυκλέτα της βαυαρικής φίρμας.

Περίοπτη θέση στη συλλογή του Αμερικανού έχουν οι προτάσεις της Chevrolet καθώς και το αγωνιστικών προδιαγραφών Ford Boss 302S Race, το οποίο ωστόσο δεν έχει συμμετάσχει ποτέ σε κάποιον αγώνα.

Τέλος, αξίζει κανείς να αναφερθεί στο customized Nissan 370Z το οποίο μάλιστα είχε συμμετάσχει στα γυρίσματα της ταινίας Fast and the Furious - Fast Five.

H δημοπρασία στο Scottsdale της Αριζόνα θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 11-19 Ιανουαρίου 2020, περιλαμβάνοντας πλήθος οχημάτων γεγονός που την καθιστά ένα από σημαντικότερα αυτοκινητικά events στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού.