Θα αναγκαστεί ο Cristiano Ronaldo να εγκαταλείψει τα supercars του;


Η έλευση του νέου προπονητή της Manchester United, Ralf Rangnick, έχει προκαλέσει αναβρασμό στις τάξεις των ποδοσφαιριστών σχετικά με τους περιορισμούς που ετοιμάζεται να τους επιβάλει.

  • 7/12/2021

Οργιάζουν εσχάτως οι φήμες στην Αγγλία που θέλουν τον νέο τεχνικό της Manchester United να αναλαμβάνει καθήκοντα με... άγριες διαθέσεις προκειμένου να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και να την βάλει σε τροχιά επιτυχιών αντάξιων της ιστορίας του συλλόγου.

Ψάχνοντας οι αθλητικοί συντάκτες της Premier League την προϊστορία του Γερμανού κόουτς ανακάλυψαν πως κατά το παρελθόν και συγκεκριμένα όσο βρισκόταν στο τιμόνι της RB Leipzig, είχε αναγκάσει τους παίκτες να αφήσουν στην άκρη τα προσωπικά τους αυτοκίνητα -όπου στις περισσότερες περιπτώσεις ήταν υψηλών επιδόσεων- και να χρησιμοποιούν για τις καθημερινές μετακινήσεις τα εταιρικά οχήματα που τους παρείχε ο σύλλογος.

Οι λόγοι για τους οποίους προχώρησε σε αυτή την απόφαση ήταν δύο: αρχικά για να είναι πιστή η ομάδα στις εμπορικές συμφωνίες με τους χορηγούς και παράλληλα για να μειώσει τις πιθανότητες ατυχήματος που ενδεχομένως να θέσει εκτός αγωνιστικής δράσης κάποιον από τους ποδοσφαιριστές του.

Ο άμεσα ενδιαφερόμενος από αυτή την -πιθανή- εξέλιξη είναι ο supestar της United, o Cristiano Ronaldo, το γκαράζ του οποίου φιλοξενεί μία πανάκριβη συλλογή από supercars, η αξία της οποίας -σύμφωνα με τα δημοσιεύματα- ξεπερνά το ποσό των 20.000.000 ευρώ. Μεταξύ αυτών βρίσκεται μία περιορισμένης παραγωγής Bugatti Centodieci ενώ τελευταία αποκτήματά του ήταν μια Bentley Flying Spur καθώς και μια Brabus Mercedes-AMG G63 που έλαβε ως δώρο γενεθλίων από τη σύντροφό του Georgina Rodriguez.

Αν τελικά όλη αυτή η φημολογία γίνει πραγματικότητα οι stars της Manchester United θα πρέπει εφεξής να μετακινούνται με τα οχήματα της Chevrolet, με την αμερικάνικη εταιρία να συνεχίζει την εμπορική της συνεργασία με τους “κόκκινους διαβόλους” παρόλο που το λογότυπό της δεν βρίσκεται πια στο μπροστά μέρος της φανέλα τους.