To Dacia Duster της Prior Design είναι για Extreme Sports!


Μια υλοποίηση της Prior Design απογειώνει τις εκτός δρόμου δυνατότητες του Dacia Duster και δίνει απαντήσεις σε εκείνους που κοιτούν περιφρονητικά προς το μέρος του ρουμανικής καταγωγής τετράτροχου.

  • 4/1/2021

Η Prior Design έχει γίνει γνωστή για την ικανότητά της να μεταβάλλει την εικόνα των τετράτροχων προτάσεων με τις οποίες καταπιάνεται. Για την ακρίβεια όχι μόνον την εικόνα αλλά και τον σκοπό για τον οποίον έχουν δημιουργηθεί.

Πριν από λίγους μήνες λοιπόν, οι εικόνες ενός ξεκάθαρα ασφάλτινου Dacia Duster είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον μας, καθώς ήταν η πρώτη φορά που το δημοφιλές SUV αναλάμβανε τον συγκεκριμένο ρόλο.

Σήμερα τα πράγματα επιστρέφουν στη θέση τους, καθώς το Duster ανακτά τον εκδρομικό χαρακτήρα του, επενδύοντας στις εκτεταμένες εκτός δρόμου δυνατότητες που οι καίριες παρεμβάσεις της Prior Design του εξασφαλίζουν.

Τα χωμάτινε ελαστικά, το προστατευτικό pull bar, ο εργάτης, οι ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες και ο ακραίος αεροδυναμικός διαχύτης με τις δύο απολήξεις της εξάτμισης είναι μερικές μόνο από τις αναβαθμίσεις που συντελούν στο extreme make over του καλοκάγαθου Dacia Duster.

H σχάρα οροφής, τα πρόσθετα φωτιστικά σώματα και ο «αναπνευστήρας» του κινητήρα συμπληρώνουν την εικόνα του αυτοκινήτου, η οποία μπορεί να μην απέχει σημαντικά από εκείνη των stock εκδόσεων του Duster, προσφέρουν όμως την απαραίτητη… ένταση που ενδεχομένως να λείπει από τη δημοφιλέστερη -με διαφορά- πρόταση στην γκάμα της Dacia

Διαβάστε ακόμα:

Αποκαλύφθηκε στη Ρωσία το ανανεωμένο Dacia Duster;

Πάρε θέση: Renault Clio ή Dacia Sandero στη μισή τιμή;