Το εργοστάσιο της Rimac είναι τόσο εντυπωσιακό όσο φαντάζεσαι (video)


Ένα drone εισβάλει στις εγκαταστάσεις της Rimac και μας δείχνει πώς κατασκευάζονται τα «θηρία» των Κροατών.

  • ΦΩΤΟ: RIMAC
  • 5/10/2023

Μπορεί η Rimac να είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε μόλις το 2009 ωστόσο με τις δημιουργίες της κατάφερε γρήγορα να απογειώσει τη φήμη της και να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες exclusive αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου, παρουσιάζοντας εντυπωσιακά ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Σημαντικό ρόλο σε αυτή την εκτόξευση έπαιξε σίγουρα η συνεργασία της με την Bugatti από την οποία έχει αντλήσει πολύτιμη τεχνογνωσία πάνω στην ανάπτυξη αυτοκινήτων που διακρίνονται για τις υψηλές επιδόσεις αλλά και για τον εντυπωσιακό σχεδιασμό.

Χάρη στο επίσημο κανάλι της εταιρείας στο YouTube έχει ο καθένας τη δυνατότητα να κάνει μια σύντομη «βόλτα» στις εγκαταστάσεις της εταιρείας που βρίσκονται στην κροατική πόλη Sveta Nedelja και απέχουν σχεδόν 45 λεπτά από το Ζάγκρεμπ.

Το πλάνο είναι εντυπωσιακό και μεταφέρεται στον θεατή μέσα από την πτήση ενός drone. Στην είσοδο του κτιρίου είναι τοποθετημένες δύο Nevera ενώ στη συνέχεια μεταφέρεται στο χώρο των γραφείων. Εκεί ανοίγει μια πόρτα και το drone μπαίνει στο «ψητό», δηλαδή στον χώρο όπου κατασκευάζονται τα αυτοκίνητα της Rimac.

Η πρώτη εντύπωση για τον χώρο είναι ότι βλέπει κανείς ένα εργαστήριο που γίνονται πειράματα. Ωστόσο, λίγα δευτερόλεπτα μετά εμφανίζονται οι μεμονωμένοι σταθμοί εργασίας με τα υπό κατασκευή αυτοκίνητα. Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα ανακαλύψετε μόνοι σας στο παρακάτω, εντυπωσιακό video.