Το ηχητικό κρεσέντο της Toyota Supra με υπογραφή Akrapovic (Video)


Οι εξατμίσεις τιτανίου του σπεσιαλίστα Akrapovic προσδίδουν μια άλλη χάρη στο ηχητικό αποτύπωμα της νέας Toyota Supra όπως άλλωστε και την επιπλέον ισχύ των 10 ίππων.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 19/7/2019

Η νέα Toyota Supra έχει τον τρόπο να διατηρείται στο προσκήνιο της επικαιρότητας.

Αυτήν τη φορά βέβαια δεν πρόκειται για μία... άτυχη στιγμή του ιαπωνικού sportscar, ούτε για κάποια υπερανάλυση πάνω στις λιγότερο ή περισσότερο εντυπωσιακές προδιαγραφές του αλλά για τον απόκοσμο ήχο που χαρίζει στη θρυλική Toyota Supra οι εξατμίσεις τιτανίου του οίκου Akrapovic.

To video που συνοδεύει το νέο δημιούργημα του Ευρωπαίου σπεσιαλίστα δεν μας παρέχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά του νέου συστήματος εξαγωγής και τα οφέλη που προκύπτουν από αυτό, ωστόσο, ο συνδυασμός ήχου και εικόνας φαντάζει αρκετός ώστε να πείσει ακόμα και τους πιο δύσπιστους για τις ευεργετικές ιδιότητές του.

Δεδομένο θεωρείστε το χαμηλότερο βάρος όπως άλλωστε και με τη μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, ιδιότητες που εξασφαλίζει η χρήση του τιτανίου για την κατασκευή της εξάτμισης.

Σε ό,τι αφορά την ιπποδύναμη, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αύξηση της τάξης των 10 ίππων, η οποία είναι σεβαστή καθώς δεν απαιτεί οποιαδήποτε άλλη παρέμβαση στον διπλά υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 3,0 λίτρων.

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί το κόστος της εξάτμισης που έχει εξελιχθεί από τον οίκο Akrapovic και προορίζεται για τη νέα Toyota Supra, υπολογίζεται ότι δεν θα υπερβαίνει σημαντικά τα 3.000 ευρώ.