Το Lada Niva «διαθέσιμο» και σε έκδοση pickup – Δείτε την τιμή του


Οι μηχανικοί του γερμανικού οίκου  Zubr-Concept προσφέρουν λύση σε όσους βαρέθηκαν να περιμένουν την pickup έκδοση του Lada Niva. Δείτε την τιμή και το εξοπλισμό του.

  • 14/2/2022

Ο βελτιωτικός οίκος Zubr-Concept με έδρα τη Γερμανία είναι ένας από τους πλέον εξειδικευμένους στα Lada Nivaέχοντας παρουσιάσει μια πλούσια γκάμα από προτάσεις που αναβαθμίζουν τα ρωσικά μοντέλα σε εντυπωσιακό βαθμό. Ένα από τα πιο πρόσφατα πακέτα μετατροπής που εντάχθηκε στον κατάλογο αφορά τη μεταμόρφωση του Lada Niva σε pickup, ανοίγοντας την όρεξη όσων ονειρεύονταν εδώ και καιρό μια αντίστοιχη πρόταση.

Και δεν πρέπει να είναι λίγοι αφού οι Γερμανοί ανακοίνωσαν πως από τη στιγμή που παρουσίασαν το πακέτο οι παραγγελίες πέφτουν... βροχή, δείχνοντας το έντονο ενδιαφέρον του κοινού.

Η βάση πάνω στην οποία έχουν δουλέψει οι μηχανικοί είναι το τρίθυρο Lada Niva στο οποία έχει αφαιρεθεί ολοκληρωτικά ότι βρίσκεται πίσω από την πρώτη σειρά καθισμάτων, δημιουργώντας χώρο για την καρότσα.

Την ίδια στιγμή έχει σεταριστεί ένα σύστημα υδρορροής που κατευθύνει στο έδαφος τα νερά που μπαίνουν σε αυτή. Από εκεί και πέρα έχουν προστεθεί μεγαλύτερα φτερά πάνω από τους τροχούς, εξωτερική εισαγωγή αέρα, νέα γρίλια, προστατευτικές πλάκες στο κάτω μέρος και σκαλοπάτια στις πόρτες ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση στο υπερυψομένο κατά 5 cm εσωτερικό.

Βελτιώσεις παρέχονται και στο κομμάτι του βενζινοκινητήρα των 1.7 λίτρων οι οποίες αυξάνουν τη δύναμη από τους 82 PS στους 92 PS και συμβαδίζει με τις προδιαγραφές EURO 6. Στον εξοπλισμό μπορεί να βρει κανείς δερμάτινα καθίσματα, MP3 radio, USB θύρες, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους καθρέφτες, φιμέ πίσω τζάμι, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, θερμαινόμενα καθίσματα αλλά και ένα σετ με τέσσερις προβολείς που τοποθετούνται στην οροφή.

Στο site της Zubr-Concept υπάρχει διαμορφωτής όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν τον επιθυμητό εξοπλισμό. Τέλος, όσον αφορά τις τιμές, η συγκεκριμένη πρόταση ξεκινά από τις 35.000€ και ο χρόνος παράδοσης έχει οριστεί στους τρεις μήνες από την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Πηγή: zubr-concept.de