To Mitsubishi Outlander επιστρέφει στην Ευρώπη!


Η «αντεπίθεση» της Mitsubishi είναι γεγονός, με το δημοφιλές SUV να επανέρχεται στη Γηραιά Ήπειρο - Δείτε τις βασικές προδιαγραφές του.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ - ΦΩΤΟ: MITSUBISHI
  • 14/3/2023

Η προσπάθεια της Mitsubishi να εδραιωθεί και πάλι στην ευρωπαϊκή αγορά είναι σε εξέλιξη, με τελευταίο - και πιο σημαντικό βήμα - την απόφαση για επιστροφή του Outlander στην Ευρώπη το 2024, στην plug-in hybrid τετρακίνητη εκδοχή του.

«Το λανσάρισμα του Outlander Plug-in Hybrid υπογραμμίζει τη δέσμευση της Mitsubishi Motors στην ευρωπαϊκή αγορά και είναι ένα άλλο σημαντικό βήμα στον οδικό χάρτη προϊόντων μας για επιστροφή στον πυρήνα της ευρωπαϊκής κατηγορίας D-SUV», τόνισε χαρακτηριστικά ο Frank Krol, πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Mitsubishi Motors. Ευρώπη.

Και πρόσθεσε: «Οι τρεις προηγούμενες γενιές του Outlander έχουν πουλήσει περισσότερες από μισό εκατομμύριο μονάδες στην Ευρώπη από την κυκλοφορία τους το 2003. Η ναυαρχίδα, το νέο Outlander Plug-in Hybrid, θα είναι η τέταρτη γενιά και θα οδηγήσει τη μάρκα σε ένα νέο επίπεδο στην Ευρώπη με τον βραβευμένο σχεδιασμό και την τεχνολογία της».

Η PHEV έκδοση θα βασιστεί στην αντίστοιχη έκδοση πρώτης γενιάς, η οποία πούλησε πάνω από 200.000 αντίγραφα στην Ευρώπη από την κυκλοφορία της το 2013. Το εξωτερικό της θα βασιστεί στην τυπική σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρείας, με στιβαρότητα στο πλάι, τη «Dynamic Shield» στο εμπρός μέρος και τη σχεδίαση «Hexaguard Horizon» στο πίσω τμήμα.

Όσο για το εσωτερικό, θα συνδυάζει υψηλή ποιότητα κατασκευής, λειτουργικότητα και premium αίσθηση. Από πλευράς εξοπλισμού, η Mitsubishi υπόσχεται «τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού και infotainment, με υψηλά επίπεδα ασφάλειας, άνεσης και ευκολίας».

Στο μηχανολογικό κομμάτι, θα αποτελεί την ευρωπαϊκή προσαρμογή δεύτερης γενιάς του προηγμένου συστήματος PHEV της Mitsubishi, το οποίο βασίζεται σε EV. Η πρώτη γενιά χρησιμοποιήθηκε στην προηγούμενη PHEV έκδοση του Outlander αλλά και εφαρμόζεται στα Eclipse Cross plug-in hybrid τρέχουσας γενιάς.