Το «τρολάρισμα» της Lucid Motors προς την Tesla!


Ο CEO της Tesla Elon Musk έγινε ο παρουσιαστής ενός νυχτερινού talk show. Αυτή η απόφαση του έχει αντλήσει πολλές αντιδράσεις τόσο από τους οπαδούς της εκπομπής, όσο και από τους δικούς του οπαδούς.

  • 11/5/2021

Έτσι, και η Lucid με την τέλεια συγχρονισμένη διαφήμιση της, πριν την αρχή της εκπομπής, για το νέο ανταγωνιστή της Tesla Model S, κατάφερε να «πειράξει» τον δισεκατομμυριούχο.

Η Lucid κατάλαβε πως η τηλεθέαση για το νυχτερινό talk show θα ήταν μεγάλη, ειδικά και με την παρουσία του Elon Musk. Έτσι χρησιμοποίησε τα λεφτά της για τις διαφημίσεις με τον καλύτερο τρόπο, παίζοντας στην τηλεόραση ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων πριν από το καλωσόρισμα του CEO της Tesla στην εκπομπή.

Το βίντεο αυτό ονομάζεται «Introducing Future» και δείχνει το ολοκαίνουριο Lucid Air και την τιμή του στα 58.000 ευρώ περίπου. Το βίντεο αυτό δεν είναι καινούριο, βρισκόταν ήδη στο κανάλι της Lucid στο YouTube για 4 μήνες, αλλά για τους περισσότερους τηλεθεατές το βράδυ της 8 Μαίου ήταν η πρώτη φορά που το έβλεπαν. Το Lucid Air είναι ένας άξιος αντίπαλος του Model S, χάρη στον σχεδιασμό του που προσφέρει μικρότερο συντελεστή οπισθέλκουσας και ένα εύρος ηλεκτρικής αυτονομίας 804 χιλιομέτρων με μία μόνο φόρτιση. Η Tesla κατάφερε να αγγίξει τα 645 χιλιόμετρα αυτονομίας με μία μόνο φόρτιση, ενώ το νέο Model S Plaid φημολογείται ότι θα προσφέρει 836 χιλιόμετρα αυτονομίας.