Togg T10X: Ξεχύθηκαν στους δρόμους εκατοντάδες τουρκικά SUV (videos)


Τα «made in Turkey» ηλεκτρικά αυτοκίνητα συγκεντρώθηκαν στη γέφυρα Yavuz Sultan Selim της Κωνσταντινούπολης, με τους οδηγούς να τη διασχίζουν κουνώντας σημαίες με την ημισέληνο.

  • ΦΩΤΟ: TRT HABER/YOUTUBE
  • 31/10/2023

Εορταστικό ήταν το κλίμα στην Τουρκία τις προηγούμενες ημέρες με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση της Τουρκικής Δημοκρατίας.

Η Κυβέρνηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε ετοιμάσει μια εντυπωσιακή φιέστα για τους εορτασμούς, με ακροβατικές πτήσεις αεροσκαφών και νηοπομπή 100 πολεμικών πλοίων στον Βόσπορο. 

Την ίδια στιγμή στη γέφυρα Yavuz Sultan Selim της Κωνσταντινούπολης συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες τουρκικά SUV Togg Τ10Χ, με τους οδηγούς να τη διασχίζουν κουνώντας σημαίες με τη λευκή ημισέληνο

Η τουρκική αυτοκινητοβιομηχανία, που έχει την αμέριστη υποστήριξη του τουρκικού κράτους, φρόντισε μέσω over-the-air ενημερώσεων να εμφανιστεί στις οθόνες των οχημάτων όλης της χώρας εορταστικό μήνυμα για αυτή την ξεχωριστή επέτειο. 

Θυμίζουμε ότι τουρκικό ηλεκτρικό SUV έχει γίνει ανάρπαστο στην γειτονική χώρα και το καλοκαίρι έγινε γνωστό ότι η υψηλή εγχώρια ζήτηση θα καθυστερήσει αρκετά την είσοδό του στις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές. 

Μάλιστα, στο τέλος Ιουνίου η αυτοκινητοβιομηχανία ενημέρωσε ότι είχε ήδη λάβει 180.000 παραγγελίες, με τις γραμμές παραγωγής να δουλεύουν στο «κόκκινο» προκειμένου να μπορέσουν να φτάσουν τα αυτοκίνητα το συντομότερο δυνατό στους νέους κατόχους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10 λόγοι που πρέπει να χαλαρώσουμε με το αυτοκίνητο του Ερντογάν

Μπλοφάρει ο Ερντογάν; Κοίτασμα-μαμούθ από σπάνιες γαίες ανακαλύφθηκε στην Τουρκία

Δεξαμενή καυσίμων τουρκικού Phantom έπεσε πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα! (video)