Δείτε LIVE την παρουσίαση του νέου Renault Scenic E-Tech electric (video)


To πρώτο compact MPV στην ιστορία του ευρωπαϊκού αυτοκινήτου «μετατρέπεται» σε ηλεκτρικό οικογενειακό αυτοκίνητο του αύριο. Δείτε την παρουσίαση σε live streaming.

  • 4/9/2023

H Renault ετοιμάζεται να «μεταμορφώσει» άλλο ένα μοντέλο της. Μετά το Espace, που εδώ και δύο γενιές μετετράπη από MPV σε SUV, έρχεται και η σειρά του Scenic να αλλάξει χαρακτήρα και θα μας τον δείξει το πρωί της Δευτέρας (4/9, 10:50), στην παγκόσμια παρουσίασή του.

Πλέον, μετατρέπεται στο ηλεκτρικό οικογενειακό αυτοκίνητο του αύριο, καθώς η γαλλική φίρμα αποφάσισε να του δώσει μια νέα διάσταση, κάνοντας ένα ακόμα βήμα προς την κατεύθυνση των περιβαλλοντικά υπεύθυνων και ασφαλέστερων αυτοκινήτων.

Τα δείγματα γραφής είχαν ήδη εμφανιστεί από το 2022, όταν η Renault ονόμασε το πρωτότυπο «Scenic Vision», δίνοντας, ουσιαστικά το στίγμα της 5ης γενιάς του μοντέλου. Πλέον, περιμένουμε ένα αυτοκίνητο υψηλής τεχνολογίας και απόλυτα διασυνδεδεμένο, που ενσωματώνει τη στρατηγική της εταιρείας για βιώσιμη ανάπτυξη και απόλυτη ασφάλεια.

H Renault θα συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Μόναχο, IAA Mobility 2023, από τις 4-10 Σεπτεμβρίου. Θα έχει ένα περίπτερο (Β40) στο hall A2 του εκθεσιακού κέντρου IAA Summit στο Μόναχο, στο οποίο θα διεξαχθεί και η επίσημη παγκόσμια αποκάλυψη του ολοκαίνουριου Scenic E-Tech electric, στις 4 Σεπτεμβρίου (10:50), κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Την επόμενη μέρα, στο περίπτερο της Renault θα φιλοξενηθεί το νέο Grand Kangoo.

Η Renault θα έχει ένα ακόμα περίπτερο, με την ονομασία electro pop rnlt, το οποίο θα είναι ελεύθερα προσβάσιμο από το ευρύ κοινό στην Odeonsplatz του Μονάχου, στα πλαίσια της IAA Open Space. Αυτή είναι μια ευκαιρία για τη φίρμα να παρουσιάσει τις τελευταίες καινοτομίες της: Scenic E-Tech electric, Rafale, Espace και Austral.

Παρακολουθείστε σε live streaming την παγκόσμια αποκάλυψη του All-new Scenic E-Tech electric...