Πανέμορφο! Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του Abarth 500e (photos)


Μετρώντας ημέρες μέχρι την αποκάλυψη του πρώτου ηλεκτρικού Abarth στην ιστορία του Σκορπιού, μια σειρά φωτογραφιών διέρρευσαν στο Διαδίκτυο αποκαλύπτοντας τη νέα πρόταση. 

  • 10/11/2022

Μόλις πριν από λίγα 24ωρα η Abarth μας ενημέρωσε για την ημερομηνία της επίσημης αποκάλυψης για την πρώτη αμιγώς ηλεκτρική πρόταση στην ιστορία της. Πρόκειται φυσικά για την «αγριεμένη» έκδοση του Fiat 500e η οποία ετοιμάζεται αυτές τις ημέρες για την παρουσίαση, ποζάροντας μπροστά από τον φωτογραφικό φακό ώστε να συγκεντρωθεί το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί στις προωθητικές καμπάνιες.

Κατά τη διάρκεια μίας φωτογράφησης ο λογαριασμός Carz Turbo στο Instagram κατάφερε να εξασφαλίσει μερικά καρέ, ενώ στη συνέχεια τα μοιράστηκε με τους ακόλουθους αποκαλύπτοντας -σχεδόν στο σύνολό της- τη νέα πρόταση.

Όπως μπορείτε να δείτε το Abarth 500e που πόζαρε στη φωτογράφηση είχε κίτρινο φωσφοριζέ χρωματισμό, που δένει εξαιρετικά με τους μαύρους καθρέφτες και τις λευκές λεπτομέρειες, κάνοντάς το να ξεχωρίζει.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για το ίδιο χρώμα που είδαμε στο teaser της Abarth πριν από λίγες ώρες στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram (κεντρική φωτογραφία).

Από εκεί και πέρα εξίσου εντυπωσιακός είναι ο σχεδιασμός στις ζάντες ενώ το μάτι πηγαίνει αυτόματα στο μπροστινό μέρος όπου δεσπόζει με μεγάλα γράμματα το όνομα της εταιρείας, κάτω ακριβώς από το σήμα με τον σκορπιό.

Πλέον, αυτό που μένει να μάθουμε είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία μέχρι στιγμής –σε αντίθεση με τις φωτογραφίες- δεν έχουν διαρρεύσει πουθενά. Η ατάκα της φίρμας “More Abarth Than Ever” μπορεί να μας προϊδεάσει, αλλά αναλυτικά τις λεπτομέρειες θα τις μάθουμε με την αποκάλυψή του. Υπομονή...