Ο Sebastian Vettel έπεσε θύμα κλοπής στη Βαρκελώνη


Ο Γερμανός πιλότος ανέβηκε σε scooter για να κυνηγήσει τους ληστές αλλά τελικά δεν κατάφερε να τους εντοπίσει και να πάρει πίσω τα προσωπικά του αντικείμενα.

  • 24/5/2022

Όπως έγινε γνωστό από ισπανικά μέσα, ο Sebastian Vettel έπεσε θύμα κλοπής την επομένη του αγώνα της Βαρκελώνης. Ο Γερμανός δεν ήταν προνοητικός και όταν έφτασε με αυτοκίνητο στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, άφησε στη θέση του συνοδηγού το τσαντάκι του χωρίς να κλείσει το παράθυρο.

Οι ληστές είχαν εύκολο έργο και αρπάζοντας το τσαντάκι τράπηκαν σε φυγή. Όταν ο Vettel αντιλήφθηκε την απώλεια προσπάθησε να τους εντοπίσει μέσω του GPS σήματος των ακουστικών και του προσωπικού του iPhone που ευτυχώς είχε μαζί του.

Προκειμένου να φτάσει γρήγορα στην τοποθεσία από την οποία ερχόταν σήμα ανέβηκε σε scooter, αλλά τελικά διαπίστωσε πως οι ληστές είχαν πετάξει τα ακουστικά και είχαν φύγει με το τσαντάκι και τα υπόλοιπα αντικείμενα που είχε μέσα.

To συμβάν επιβεβαίωσε και η Aston Martin ενώ παράλληλα έγινε γνωστό ότι ο Vettel ανέφερε στις τοπικές αρχές το περιστατικό και ξεκίνησαν έρευνα για να εντοπιστούν οι δράστες. Θυμίζουμε ότι θύμα κλοπής έπεσε πρόσφατα στην Ιταλία και ο Charles Leclerc ο οποίος την ώρα που έβγαζε φωτογραφίες με fans, το Richard Mille ρολόι του, αξίας 300.000€, έκανε φτερά!