DS: Μοναδικά προνόμια αγοράς με το πρόγραμμα Premium Upgrade


Η DS δίνει την ευκαιρία μιας avant-garde εμπειρίας με αποκλειστικά προνόμια αγοράς έως το τέλος του μήνα, για την είσοδο στον premium κόσμο της.

  • ΦΩΤΟ: DS
  • 18/2/2024

Με το δικό της εκλεπτυσμένο μανιφέστο, η DS ανατρέπει το επαναλαμβανόμενο κλισέ πως «πλέον όλα τα αυτοκίνητα μοιάζουν μεταξύ τους», προσφέροντας ιδιαίτερη και σοφά ισορροπημένη αισθητική.

Ενδεικτικό ότι στο εσωτερικό ενός DS έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους έμπειροι τεχνίτες που, εφαρμόζοντας την παραδοσιακή γαλλική χειροτεχνία, συστήνουν την αίσθηση της τελειότητας ενός τελείως ξεχωριστού στιλ. 

Η DS προσφέρει το αποκλειστικά premium, την απόλαυση ενός αυτοκινήτου που μεταδίδει το ξεχωριστό της σχεδίασής του και σε κάνει να συνδέεσαι μαζί του - είτε το οδηγείς είτε απλώς του ρίχνεις αυτήν την τελευταία ματιά την ώρα που απομακρύνεσαι.

Τώρα δίνει την ευκαιρία ενός μοναδικού Προνομίου Αγοράς μέσω του προγράμματος Premium Upgrade για να ζήσει κανείς την πολυτέλεια, τη σχεδιαστική τόλμη, την τεχνολογική γενναιοδωρία, την αίσθηση αβίαστης ροής, τη γνήσια γαλλική άνεση και την κορυφαία οδηγική σύνδεση.

Οι πελάτες της DS Automobiles επιπρόσθετα απολαμβάνουν το πρόγραμμα DS Assistance που τους παρέχει 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια και 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

Μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου υπάρχει η δυνατότητα για κάθε ενδιαφερόμενο να προγραμματίσει ένα privé rendez-vous σε ένα DS Store για να ανακαλύψει την avant-garde εμπειρία. Τα DS 3, DS 4, DS 7 και DS 9 θα περιμένουν με αποκλειστικά προνόμια αγοράς για την είσοδο στον premium κόσμο της DS.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το νέο DS 7 θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό από το 2025

Νέο DS 9: Καινούριες τεχνολογίες, πλούσιος εξοπλισμός και επιπλέον εκδόσεις (photos)

Test Drive: DS 3 1.5 BlueHDi 130 EAT8 Bastille - Δοκιμάζουμε το αναβαθμισμένο ελιτ SUV