Ταξινομήσεις Δεκεμβρίου: Στην κορυφή της ελληνικής αγοράς η Suzuki - Ποιο μοντέλο ξεχώρισε


Η Suzuki βρέθηκε στην πρώτη θέση των ταξινομήσεων με μερίδιο αγοράς 10,3%, το οποίο ανεβαίνει στο 14,0% στις πωλήσεις λιανικής. 

  • ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 15/1/2024

Στο κλείσιμο του 2023, η Suzuki ανεβαίνει στην κορυφή της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου, κατακτώντας την πρώτη θέση στις ταξινομήσεις του Δεκεμβρίου και σηματοδοτώντας έτσι μια χρονιά ανεπανάληπτης επιτυχίας. Η εταιρεία κατέχει την πρώτη θέση στις ταξινομήσεις με ένα εντυπωσιακό μερίδιο αγοράς 10,3%, το οποίο μάλιστα ανεβαίνει στο 14,0% στις πωλήσεις λιανικής. Αυτή η αξιοσημείωτη επίδοση αντικατοπτρίζει την προτίμηση και την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού προς τα μοντέλα της Suzuki

Το Vitara, συγκεκριμένα, ξεχώρισε για άλλη μια φορά ως το δημοφιλέστερο SUV της αγοράς. Με μερίδιο αγοράς 9,7% για το μήνα Δεκέμβριο, το Vitara αποδεικνύει την προτίμηση των καταναλωτών σε ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει άριστη απόδοση, στιλ και προσιτή ποιότητα. Αυτή η πρωτιά επιβεβαιώνει τη δυναμική της Suzuki στην κατηγορία SUV και αντανακλά την αφοσίωση της εταιρείας στην καινοτομία και στην ποιότητα.

Όσον αφορά την ετήσια ανάπτυξη, το 2023 ήταν μια χρονιά ιστορικής επιτυχίας για την Suzuki. Η αγορά αυτοκινήτου γενικά εμφάνισε αύξηση 27,7% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, αλλά η Suzuki ξεπέρασε αυτό το στατιστικό, καταγράφοντας αύξηση 72,3%. Στην κατηγορία των λιανικών πωλήσεων κατέλαβε την 3η θέση με μερίδιο αγοράς 8,6%.  Αυτή η αύξηση στην αγορά αντικατοπτρίζει τη σταθερή επέκταση της παρουσίας της εταιρείας και την αναγνώριση της ποιότητας και της αξίας των προϊόντων της στον καταναλωτικό κοινό.

Αισιοδοξία για τη νέα χρονιά

Καθώς μπαίνουμε στη νέα χρονιά, η Suzuki βλέπει μπροστά με αισιοδοξία. Η υφιστάμενη γκάμα των SUV, με τα μοντέλα S-Cross, Vitara και Ignis, παραμένει στο επίκεντρο των προτιμήσεων της αγοράς. Η προσθήκη του ολοκαίνουριου Swift, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο, θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη θέση της Suzuki στην κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης. Το νέο μοντέλο αναμένεται να ανατρέψει τα δεδομένα, προσφέροντας μοναδικό συνδυασμό καινοτομίας και απόδοσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Suzuki S-Cross: Οι τιμές και οι εκδόσεις του SUV με τους άνετους χώρους

Το 5θυρο Suzuki Jimny πουλάει σαν τρελό – Άσχημα νέα για όσους το περίμεναν στην Ευρώπη

Στην Ελλάδα η ειδική έκδοση Suzuki Vitara Special Edition - Δείτε την τιμή της