Αποκάλυψη! Στα σκαριά η επόμενη γενιά Suzuki Swift


Το επόμενης γενιάς Suzuki Swift με την κωδική ονομασία YED, συνελήφθη για πρώτη φορά από τον φωτογραφικό μας φακό κατά τη διάρκεια δοκιμών.

  • ΦΩΤ.: CARPIX
  • 29/7/2022

Η Suzuki θα λανσάρει το νέο Swift το 2024, το οποίο λέγεται ότι χρησιμοποιεί μια τροποποιημένη έκδοση της πλατφόρμας Heartect προκειμένου να συμμορφώνεται με τα μελλοντικά πρότυπα ασφαλείας. Η μάρκα θα χρησιμοποιεί επίσης ανανεωμένο στυλ και νέους εσωτερικούς χώρους για το ολοκαίνουργιο Swift.

Το hatchback είναι πιθανό να έρχεται με νέα χαρακτηριστικά, όπως προβολείς LED και πίσω φώτα. Η μάρκα είναι επίσης πιθανό να ανανεώσει τη χρωματική παλέτα. Και κοιτάζοντας το λίφτινγκ Swift που κυκλοφόρησε πρόσφατα, το μοντέλο επόμενης γενιάς θα έχει επίσης φινιρίσματα διχρωμίας.

Όπως μπορούμε να δούμε, το μπροστινό μέρος θα είναι εντελώς διαφορετικό σε αυτή τη νέα γενιά και μπορούμε επίσης να δούμε ένα νέο καπό. Τα χερούλια των πίσω θυρών θα μετακινηθούν επίσης από την κολόνα C σε πιο συμβατική θέση. Οι αλλαγές θα συνεχιστούν στο εσωτερικό, το οποίο πιθανότατα θα συνοδεύεται από νέα διάταξη ταμπλό και νέα ταπετσαρία και επένδυση. Το νέο Swift είναι επίσης πιθανό να συνοδεύεται από τα τελευταίας γενιάς χαρακτηριστικά και χαρακτηριστικά ασφαλείας που συνδέονται με το cloud.

Η ισχύς πιθανότατα θα προέρχεται από έναν ήπιο υβριδικό κινητήρα 1,4 λίτρων με τούρμπο φορτίο όταν έρθει η ώρα για το ντεμπούτο του το 2023. Οι φήμες δείχνουν επίσης ότι μια έκδοση HEV είναι στα σκαριά. Ένα Swift Sport είναι επίσης στα σκαριά για άλλη μια φορά και θα έρθει 6 έως 12 μήνες μετά το κανονικό Swift.