Audi A3 sedan: Οι αλλαγές που έρχονται στη facelift έκδοση (photos)


Η τέταρτη γενιά του A3 ετοιμάζεται για ανανέωση και οι νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες μάς δίνουν μια καλή πρόγευση του τι θα δούμε στην παρουσίαση.

  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: CARPIX
  • 28/2/2023

H Audi ετοιμάζεται να ανανεώσει ολόκληρη τη σειρά του A3. Έχουμε δει στο παρελθόν την έκδοση Allsteet, όπως δεν αποκλείεται να ονομάζεται πλέον η Allroad. Αυτή τη φορά, ήρθε η ώρα για το sedan αμάξωμα.

Συναντήσαμε ένα πρωτότυπο στα χιόνια, αλλά παρά το κρύο, το καμουφλάζ που διέθετε ήταν «ελαφρύ». Ωστόσο, ασφαλώς και συνεχίζει να κρύβει συνολικά το ανανεωμένο look που θα έχει η facelift έκδοση όταν παρουσιαστεί.

Δεδομένα, το εμπρός μέρος θα είναι επανασχεδιασμένο, με νέα μάσκα, ανανεωμένο προφυλακτήρα και διαφοροποιημένα φωτιστικά σώματα τύπου LED στο επάνω τμήμα τους. Οι αλλαγές μπορεί να είναι περιορισμένης έκτασης, αλλά σε αυτές ασφαλώς θα περιλαμβάνεται και το καινούριο σήμα της γερμανικής φίρμας.

Στο πίσω μέρος, το sedan έχει λιγότερο καμουφλάζ σε σχέση με το παρελθόν και με αυτό τον τρόπο αναδεικνύονται τα φώτα LED. Μπορεί συνολικά να μοιάζει ότι διατηρούν το σχήμα τους, αλλά στο εσωτερικό έχουν νέα γραφικά.

Οι φωτογράφοι μας δεν κατάφεραν να έχουν λήψεις από το εσωτερικό του sedan, αλλά δεν περιμένουμε να υπάρξουν ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις σε σχέση με την έκδοση που κυκλοφορεί στους δρόμους. Άλλωστε, η Audi προχώρησε σε σημαντική ανανέωση του εσωτερικού όταν παρουσίασε την τρέχουσα, τέταρτη γενιά, με ψηφιακό πίνακα οργάνων και οθόνη infotainment.

Επιπλέον, δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρξουν αλλαγές στα κινητήρια σύνολα, αν και σε περιπτώσεις facelift μοντέλων, οι όποιες σχετικές διαφοροποιήσεις είναι ελάχιστες. Ήδη έχουμε συναντήσει στο παρελθόν τις πρωτότυπες εκδόσεις S3 και RS3, οπότε ξέρουμε ότι αυτές θα είναι και πάλι στη γκάμα.

Η παρουσίαση του ανανεωμένου Audi A3 αναμένεται εντός του 2023.