Αυτό είναι το ανανεωμένο Polestar 2- Οι πρώτες φωτογραφίες


Η θυγατρική μάρκα της Volvo θα ανανεώσει το πιο γνωστό της EV, τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του

  • ΚΕΙΜΕΝΟ:ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΡΤΕΚΗΣ/PHOTOS:CARPIX
  • 6/9/2022

Μετά από σχεδόν τρία χρόνια από την κυκλοφορία του, το facelift του πλήρως ηλεκτρικού Polestar 2 βρίσκεται προ των πυλών.

Με μία πρώτη ματιά, φαίνεται ότι η Polestar έχει ακολουθήσει τη διαδρομή του Volvo XC40 Recharge με μια πλήρως κλειστή εμπρός μάσκα, στην πραγματικότητα όμως είναι απλώς μια ανοιχτή μάσκα καλυμμένη με καμουφλάζ.

Αυτό αποδεικνύεται περαιτέρω από το γεγονός ότι οι λωρίδες της μάσκας, που φαίνονται να βγαίνουν από το κάτω μέρος του αμαξώματος, είναι στην πραγματικότητα ελαφρώς διαφορετικές από το τρέχον μοντέλο. Θα μπορούσε απλά η Polestar να δοκιμάζει ένα νέο στυλ για την εμπρός γρίλια. Όμως κανείς δεν θα έμπαινε σε τόσο κόπο για μία καινούρια εμπρός μάσκα. Θα υπάρξουν και άλλες αλλαγές.

Εκτός από αυτό, το αυτοκίνητο αυτό φαίνεται να παραμένει ακριβώς το ίδιο με το τρέχον μοντέλο. Τα πάντα, από την μπροστινή και την πίσω όψη, μέχρι τα φώτα, οι λεπτομέρειες στο αμάξωμα, όλα δείχνουν να παραμένουν ως έχουν.

Μόνο οι τροχοί, που είναι ένα από τα λίγα καμουφλαρισμένα στοιχεία του αυτοκινήτου, φαίνεται να είναι καινούργιοι. Αντί για το προηγούμενο σχέδιο των 4 ακτίνων, τώρα φαίνεται να υπάρχει ένα νέο πεντάκτινο σχέδιο.

Ακόμα δεν είναι γνωστό αν η Polestar θα ασχοληθεί με τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου. Πιθανές βελτιώσεις είτε στην αυτονομία οδήγησης είτε στην ισχύ του οχήματος είναι πάντα ευπρόσδεκτες.

Αυτού του είδους facelift δεν είναι καθόλου ασυνήθιστα για τη Volvo (και κατ' επέκταση την Polestar), αλλά πιθανότατα δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για να δούμε τις αλλαγές, καθώς το νέο Polestar 2 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τους επόμενους μήνες ως μοντέλο του 2023.