Η επερχόμενη ανανέωση του Hyundai i30 περιλαμβάνει και την έκδοση Tourer (photos)


Μετά τα hatchback, Fastback και N, ήρθε η ώρα και για την ανανεωμένη station wagon έκδοση του Hyundai i30 να δείξει τα πρώτα δείγματα γραφής της.

  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: SH PROSHOTS
  • 8/8/2023

Γνωρίζουμε ότι η Hyundai ετοιμάζεται να ανανεώσει το i30 και το τελευταίο διάστημα οι συνεργάτες μας έχουν συναντήσει πρωτότυπα της hatchback έκδοσης, της Fastback αλλά και της «καυτής» i30 N.

Τι απέμενε; Η station wagon ή Tourer σύμφωνα με τους Νοτιοκορεάτες. Πλέον το «κενό» συμπληρώθηκε καθώς σήμερα σάς παρουσιάζουμε τις πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες της συγκεκριμένης έκδοσης.

Μάλιστα, ο «κατασκοπευτικός» φακός εντόπισε δύο αυτοκίνητα δοκιμών της facelift station wagon έκδοσης να δοκιμάζονται μαζί με άλλα πρωτότυπα, όπως για παράδειγμα ένα hatchback i30.

Το ενδιαφέρον είναι πως το ένα Tourer μοντέλο είχε καμουφλάζ μόνο στις δύο άκρες του αμαξώματος, ενώ το άλλο και στο πλάι. Αναμένουμε οι περισσότερες αλλαγές να υπάρξουν στο εμπρός τμήμα, με επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, νέα μάσκα και καινούρια φωτιστικά σώματα.

Περνώντας στο πίσω μέρος, οι αλλαγές θα είναι σε μικρότερο εύρος και θα περιλαμβάνουν έναν ελαφρώς διαφοροποιημένο προφυλακτήρα και νέα γραφικά στα φώτα.

«Φρεσκάρισμα» θα υπάρξει και στο εσωτερικό, ενώ μένει να αποδειχθεί αν θα «ενημερωθούν» και τα κινητήρια σύνολα όταν θα έρθει η ώρα για το ντεμπούτο, που δεν αναμένεται πριν το τέλος του 2023, χωρίς να αποκλείεται να αποκαλυφθεί στις αρχές του νέου έτους.