Το νέο facelift της Porsche Cayenne βρίσκεται προ των πυλών


Η τρίτη γενιά της Porsche Cayenne πρόκειται να ανανεωθεί στα μέσα του κύκλου ζωής της. Πρωτότυπα του κορυφαίου SUV του Γερμανού κατασκευαστή έχουν εντοπιστεί πολλές φορές σε δοκιμές με το καμουφλάζ να είναι ελάχιστο.

  • PHOTOS:CARPIX
  • 2/9/2022

Αυτή την φορά το καμουφλάζ είναι σχεδόν ανύπαρκτο, με λίγα μόνο αυτοκόλλητα ακόμα, προσπαθώντας να κρύψουν ορισμένες από τις ενημερώσεις πάνω στην Cayenne.

Διαθέτοντας νέα γραφικά και με διαφορετικό σχήμα, οι προβολείς φέρουν στον σχεδιασμό της Taycan. Ο προφυλακτήρας είναι λίγο πολύ μια εξέλιξη του τρέχοντος μοντέλου, αν και με νέα στοιχεία, το προφίλ δεν φαίνεται να έχει αλλάξει. Στο πίσω μέρος, υπάρχουν νέα φανάρια, νέος προφυλακτήρας και ένα καινούριο πορτμπαγκάζ.

Άλλα πρωτότυπα της ανανεωμένης Porsche Cayenne έδειξαν το εσωτερικό τους, αποκαλύπτοντας ότι θα διαθέτει νέο τιμόνι και διαφορετικά ψηφιακά καντράν. Θα αποκτήσει μάλλον ένα νέο σύστημα ψυχαγωγίας, καθώς και μία ενημερωμένη κεντρική κονσόλα με έναν νέο λεβιέ ταχυτήτων, ενδεχομένως σε συνδυασμό με πρόσθετες επιλογές ταπετσαρίας και επένδυσης.

Δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τους κινητήρες που θα προσφέρονται στην Cayenne, αλλά κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή. Η τρέχουσα Cayenne προσφέρεται με μια ποικιλία από κινητήρες εσωτερικής καύσης, καθώς και με πολλούς ηλεκτροκινητήρες.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το καμουφλάζ σχεδόν δεν υπάρχει, υπολογίζεται ότι δεν θα αργήσει η Porsche να αποφασίσει να αποκαλύψει πλήρως το facelift της Cayenne. Η επίσημη ημερομηνία αποκάλυψης δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, αλλά πιθανότατα αναμένεται σε λίγους μήνες, ως μοντέλο του 2023.