Αγίου Βαλεντίνου: H Koenigsegg Regera ζωγραφίζει καρδιές στο χιόνι (Video)


Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια καλή ευκαιρία για να ανανεώσουμε το συναίσθημα του έρωτα. Αυτό έπραξαν και στην Koenigsegg με τη βοήθεια της Regera, η οποία ανέλαβε να τιμήσει με τον τρόπο της τη συγκεκριμένη ημέρα.

  • 14/2/2023

Στη Θεογονία του Ησίοδου είναι ένας από τους τρεις πρώτους αυτογέννητους θεούς. Στη Μυθολογία μας, αναφέρεται ως ο υιός του Άρη και της Αφροδίτης, είτε του Ουρανού και της Αφροδίτης, είτε ακόμη και του ανέμου Ζέφυρου και της Άρπυιας Ίριδας. 

Ο λόγος για τον Έρωτα, το αείχρονο παιδί-θεός το οποίο δεν μεγαλώνει ποτέ. Οι άνθρωποι τον τιμούν με πολλούς τρόπους και στην εποχή μας του έχουν αφιερώσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Με την ευκαιρία της επετείου, τα στελέχη της Koenigsegg ανήρτησαν στο διαδίκτυο ένα σύντομο βίντεο στο οποίο δείχνουν τον έρωτά τους για τη δημιουργία του ταχύτερου πολυτελούς hypercar στον κόσμο.

Με τη βοήθεια μιας Regera άρχισαν να ζωγραφίζουν στον χιονισμένο αεροδιάδρομο που βρίσκεται πλάι εγκαταστάσεις της σουηδικής εταιρείας, στο Angelholm, σχηματίζοντας μία καρδιά και παίζοντας στο γλιστερό οδόστρωμα.

Θυμίζουμε ότι το hypercar διαθέτει υβριδικής διάταξης σύστημα το οποίο αποτελείται από τον biturbo V8 κινητήρα χωρητικότητας πέντε λίτρων που έχει μέγιστη ισχύ 1.115 PS και τρεις ηλεκτροκινητήρες. Οι δύο από αυτούς αποδίδουν μέγιστη ισχύ 245 PS έκαστος και ο τρίτος 218 PS.

Σύμφωνα με την Koenigsegg, η μέγιστη συνδυαζόμενη ισχύς τού συστήματος φτάνει τους 1.522 PS με τη χρήση αμόλυβδης βενζίνης και τους 1.822 PS με τη χρήση βιοκαυσίμου E85. H Regera παρουσιάστηκε το 2015, στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, και ως τώρα έχει κατασκευαστεί σε 80 μονάδες με τιμή πώλησης τουλάχιστον 1.700.000 ευρώ.