Άνοιξαν οι παραγγελίες για το επαγγελματικό Suzuki Jimny


Την πορεία του στην ελληνική αγορά ξεκινά η επαγγελματική εκδοχή του Suzuki Jimny με την τιμή προ φόρων να ξεκινά από τα 15.582

  • 5/1/2021

Φτιαγμένο για τις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες και τα πιο δύσκολα γεωγραφικά ανάγλυφα, το Suzuki Jimny συνεχίζει την εμπορική πορεία του στην Ελλάδα ως επαγγελματικό όχημα.

Η διάθεση του επαγγελματικού μοντέλου στην Ελλάδα ξεκινά τον Μάρτιο. Δεδομένης της έντονης αναμονής για το μοντέλο, η Suzuki δίνει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες να το αποκτήσουν πρώτοι κάνοντας προ-παραγγελία πριν την επίσημη παρουσίασή του στην ελληνική αγορά!

Το Suzuki Jimny LCV διατηρεί την εξωτερική του εμφάνιση ικανοποιώντας τους λάτρεις του χαρακτηριστικού retro σχεδιασμού του ενώ αλλάζει εσωτερικά προσφέροντας στον οδηγό ακόμα μεγαλύτερη εργονομία.

Χωρίς να χάνει τίποτα από την μοναδική Off-Road ταυτότητά του, μέσω του άκαμπτου κλιμακωτού πλαισίου τύπου σκάλας, της  ανάρτησης με τρεις συνδέσμους στήριξης και του συστήματος τετρακίνησης ALLGRIP PRO, το JIMNY LCV αποδεικνύεται ο πιο απαραίτητος και πιστός σύμμαχος του οδηγού.

Το Jimny για άλλη μια φορά στην μακρόχρονη ιστορία του καινοτομεί και ξεχωρίζει. Το μοντέλο διατίθεται σε μία πλέον έκδοση με λιανική τιμή προ φόρων € 15.582 η οποία διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό.

Το Suzuki Jimny, με μια ιστορία σχεδόν 50 ετών, την τεχνολογία της τετρακίνησης Suzuki και τις ασύγκριτες εντός και εκτός δρόμου επιδόσεις του, επέστρεψε για να αποδείξει ότι μπορεί να ξεπεράσει τις προσδοκίες των πιο απαιτητικών οδηγών, αυτές των επαγγελματιών.

Περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο και τις προ-παραγγελίες του μπορείτε να βρείτε μέσω του Δικτύου Επισήμων Εμπόρων Suzuki ή με μια επίσκεψη στην επίσημη σελίδα της Suzuki.

Διαβάστε ακόμα:

Θα πληρώνατε 34.000 ευρώ για το «απαγορευμένο» Suzuki Jimny

Suzuki Jimny: Ταξιδεύοντας στον χρόνο με έναν τετρακίνητο θρύλο

Test drive: Suzuki Jimny 1.5 GLX VVT 102 PS