Ατελείωτες πλαγιολισθήσεις με μια Toyota Supra και τον Stig (Video)


O Stig επιδεικνύει για μία ακόμα φορά την τέχνη του drift ξεζουμίζοντας αυτήν τη φορά τη σύγχρονη Toyota Supra.

  • 19/12/2020

H επιστροφή της Toyota Supra στη γραμμή παραγωγή άφησε πολλούς με τη… γεύση του ανικανοποίητου καθώς το ιαπωνικό sportscar επέλεξε να διατηρήσει γήινες τις προδιαγραφές του, υιοθετώντας μάλιστα τις προδιαγραφές της BMW Z4.

Μια Toyota Supra, βέβαια, θα είναι πάντα μια Toyota Supra γεγονός που μας το υπενθυμίζει ο περίφημος Stig o λευκός ιππότης από την τηλεοπτική εκπομπή Top Gear- ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει τις οδηγικές ικανότητές του, ξεζουμίζοντας το ιαπωνικό sportscar.

To αποτέλεσμα ήταν οι ατελείωτες πλαγιολισθήσεις με ένα τετράτροχο που παρέμεινε πιστό στην παράδοση της πισωκίνητης αρχιτεκτονικής, απευθύνοντας τον λόγο σε εκείνους που συνηθίζουν να κοιτούν πίσω από τα ψυχρά νούμερα των επιδόσεων.

Μπορεί, λοιπόν, η σύγχρονη Supra να μην είναι το ταχύτερο sportscar των ημερών μας, ωστόσο, εξακολουθεί να διεκδικεί τον τίτλο του απολαυστικότερου και το συγκεκριμένο video αποτελεί την απόδειξη.

Να θυμίσουμε ότι η Toyota Supra διατίθεται πλέον σε δύο εκδόσεις. Η ισχυρότερη εφοδιάζεται με έναν εξακύλινδρο κινητήρα 3,0 λίτρων απόδοσης 340 ίππων και 500 Nm ροπής, ενώ υπάρχει και δίλιτρη έκδοση η οποία φτάνει τους 258 ίππους και τα 400 Nm ροπής.

Διαβάστε ακόμα:

Άθικτη Toyota Supra του 1994 μας παίρνει τα μυαλά και τα λεφτά

Test drive: Οδηγούμε τη νέα Toyota GR Supra (video)