Αυτές είναι οι τιμές του νέου KIA Picanto στην Ισπανία (πίνακας)


Το ανανεωμένο δημοφιλές αυτοκίνητο πόλης της KIA ξεκινά την εμπορική του πορεία στην Ισπανία. Δείτε αναλυτικά εξοπλιστικές εκδόσεις και τιμές.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ - ΦΩΤΟ: KIA
  • 12/4/2024

Το KIA Picanto αναβαθμίστηκε το περασμένο καλοκαίρι από τους Κορεάτες, με την 3η γενιά του να δέχεται νέο facelift προκειμένου να συνεχίσει ανταγωνιστικά στην κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης.

Πλέον, το δημοφιλές μικρό μοντέλο της KIA είναι έτοιμο να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στην αγορά της Ισπανίας, καθώς έγιναν γνωστές οι τιμές όλων των εκδόσεών του. Μάλιστα, σύντομα θα ανοίξει και ο διαμορφωτής στο επίσημο site της ισπανικής αντιπροσωπείας, προκειμένου να είναι διαθέσιμο για παραγγελίες.

Το νέο Picanto παρουσιάστηκε τον Ιούλιο του 2023 και διαθέτει καινούρια σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, αναβαθμισμένα τεχνολογικά συστήματα τόσο για την ασφάλεια όσο και για την υποβοήθηση της οδήγησης, ενώ διατίθεται με δύο ατμοσφαιρικά κινητήρια σύνολα βενζίνης.

Ο 3κύλινδρος κινητήρας 1,0 L αποδίδει 63 PS και 93 Nm, ενώ ο 4κύλινδρος 1,2 L έχει ισχύ 79 PS και ροπή 113 Nm. Αμφότεροι συνδυάζονται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων είτε με αυτόματο με ίδιο αριθμό ταχυτήτων. Δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία του ανανεωμένου Picanto πατώντας ΕΔΩ.

Στην αγορά της Ισπανίας, το Picanto θα διατίθεται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού: Το βασικό, με το όνομα Concept, το Drive και το GT-Line, ενώ θα υπάρχει και έκδοση Business για στόλους οχημάτων.

Στη βασική παραλλαγή, ο εξοπλισμός περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, πολλαπλούς αερόσακους, ατσάλινες ζάντες 14 ιντσών, LED φώτα ημέρας, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέπτες, οθόνη αφής 8 ιντσών για το σύστημα infotainment, air condition, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφόρα και σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών.

Στην έκδοση Drive η βασικότερη προσθήκη είναι οι ζάντες αλουμινίου 14 ιντσών, ενώ στην κορυφαία GT-Line υπάρχουν επιπλέον - μεταξύ άλλων - εμπρός φώτα ομίχλης, κεντρικό υποβραχιόνιο, cruise control με περιοριστή ταχύτητας, σύστημα εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι, θερμαινόμενοι και αναδιπλούμενοι καθρέπτες.

Οι τιμές του νέου KIA Picanto στην αγορά της Ισπανίας έχουν ως εξής:

ΕΚΔΟΣΗCONCEPTBUSINESSDRIVEGT-LINE
1.0 DPi 63 PS 5ΜΤ16.950 €17.350 €17.650 €19.600 €
1.0 DPi 63 PS Auto---20.525 €
1.2 DPi 79 PS 5ΜΤ---20.950 €
1.2 DPi 79 PS Auto---21.875 €

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

KIA Sportage MY25: Πλουσιότερος εξοπλισμός, αλλαγές σε κινητήρες (τιμές)

Το «αποκαλυπτικό» KIA EV9 GT μπήκε στο Nurburgring για γρήγορους γύρους (photos)

World Car Awards: Το KIA EV9 Παγκόσμιο Αυτοκίνητο για το 2024