Αυτή η αντιπροσωπεία κατέληξε να γίνει «νεκροταφείο» αυτοκινήτων (video)


Μόνο θλίψη προκαλεί η εικόνα μιας παρατημένης αντιπροσωπείας στη Γερμανία. Δείτε σε ποια κατάσταση βρέθηκαν τα αυτοκίνητα που φιλοξενούσε.

  • ΦΩΤΟ: Forgotten Buildings - YouTube
  • 19/3/2024

Το να βλέπει κανείς εγκαταλελειμμένες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων είναι δυσάρεστο, πόσο μάλλον όταν τα οχήματα που «φιλοξενούνται» στους χώρους τους βρίσκονται σε κακή κατάσταση. Σε αυτήν την κατηγορία εντάσσεται μία αντιπροσωπεία της KIA στη Γερμανία, την οποία επισκέφτηκε η ομάδα του καναλιού Forgotten Biuldings, ανακαλύπτοντας ένα άσχημο θέαμα.

Ανήκε κάποτε σε δύο αδέρφια, τα οποία όμως χώρισαν τις περιουσίες τους πριν από 15 χρόνια, μετά από καυγά, με αποτέλεσμα η αντιπροσωπεία να κλείσει. Ωστόσο, το συνεργείο που υπήρχε παράλληλα, παρέμεινε ανοιχτό μέχρι το 2019, όπως υποδεικνύεται από το ημερολόγιο που είναι κρεμασμένο στον τοίχο.

Στον εκθεσιακό χώρο ή τουλάχιστον εκεί όπου κάποτε βρισκόταν ο εκθεσιακός χώρος, οι εξερευνητές βρήκαν ένα Volkswagen Passat κι ένα KIA Carnival, αμφότερα σε κακή κατάσταση και έχοντας εμφανώς πέσει θύματα κάποιας επιδρομής στην αντιπροσωπεία.

Περνώντας στο συνεργείο, ένα KIA Rio είναι ακόμη ανυψωμένο, με ένα KIA Ceed ακριβώς δίπλα του. Το πρώτο βρίσκεται σε κάπως καλύτερη κατάσταση, παρόλο που λείπουν κάποια μέρη, όπως το σύστημα της εξάτμισης. Σε έναν δεύτερο χώρο του συνεργείου, η ομάδα του Forgotten Biuldings βρήκε ένα Nissan Almera.

Οι δημιουργοί του video μπήκαν και στην αποθήκη της αντιπροσωπείας, όπου εντόπισαν αρκετά μέρη κι ανταλλακτικά, από μπουλόνια μέχρι ελαστικά και από φωτιστικά σώματα μέχρι ολόκληρους προφυλακτήρες, το σύνολο των οποίων αποτιμάται, μέχρι και σήμερα, σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Στους τοίχους, υπάρχουν αφίσες της Lada, για το θρυλικό Niva, το οποίο κάποτε πωλούνταν εκεί, πριν τα δύο αδέρφια στραφούν στα μοντέλα της KIA, αλλά και αυτοκόλλητα και άλλου είδους προωθητικό υλικό για τα KIA Clarus, Magentis και Sorento.

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξεχασμένη συλλογή αυτοκινήτων σε εγκαταλελειμμένο μουσείο - Πόσο αξίζει (video)

Αυτή η εγκαταλελειμμένη αντιπροσωπεία της BMW κρύβει έναν ανεκτίμητο θησαυρό (video)

Μία σπάνια συλλογή αυτοκινήτων εγκαταλελειμμένη στο δάσος (video)